Sannhet! for iPhone, appen som inviterer deg til å være oppriktig

Sannhet !: Bare si det!

I det siste vises veldig moderne apper for iPhone i App Store som vi lett kan dele inn i to grupper eller kategorier: selvdestruktiv direktemeldinger og søknader for publisere og kommunisere fra anonymitet.

Innenfor disse to klassene kan applikasjonen inkluderes Sannhet! Et prosjekt som kombinerer direktemeldinger med anonyme innlegg. Det er en veldig morsom app og … litt grusom!

En applikasjon som hjelper deg å være ærlig

Det er apper som hjelper deg å spille sport og holde deg i form, apper som hjelper deg å være lykkelig, og apper som Sannhet !, som hjelper deg å være ærlig.

sannhet-app-iphone-1

IPhone-applikasjonen vil tillate oss å snakke med personen fra kontaktlisten vår som vi ønsker å flørte, stille spørsmål om eksistensielle spørsmål eller fornærme gratis uten at identiteten vår blir avslørt. Det har det morsomme poenget!

Mellom mest interessante funksjoner av applikasjonen, fremhever vi:

  • Send meldinger til alle kontaktene på mobiltelefonen din.

  • Navnet ditt vil forbli skjult etter et fint uglenavn i hver av samtalene du har.

  • Uttrykk deg selv med full frihet uten å måtte bekymre deg for å bli dømt.

  • Rask og morsom direktemeldingstjeneste i virkeligheten.

  • Send ekte meldinger over hele verden.

sannhet-app-iphone-4

Ali Saheli, medgründer av Sannheten !, snakket om applikasjonen slik:

Den vanligste bruken vi har rapportert om sannhet! flørter mellom klassekameratene. Og åpenbart andre typer bruk. Overgrepsmessig innhold representerer bare under 5% av alle meldingene.

Vi tror sannhet! kan være et veldig nyttig verktøy når du løser visse typer problemer, finn ut om noen og til og med møte nye mennesker. Men når de advarer oss fra Noomag, Sannhet! Det er et dobbeltkantet sverd fordi det også kan være en problemløsende applikasjon, kjemper.

sannhet-app-iphone-2

Og la oss ikke glemme troll, Sannhet! Det kan være et attraktivt møtepunkt for trollDe vil kunne spre falske rykter og gjøre mer enn én person nervøs. Men vi ser for oss at dette er en del av sjarmens sannhet! en morsom, oppriktig og veldig applikasjon. veldig vågal.

Med sannhet! Du vil motta alle slags meldinger, og det morsomme med det er at du må spille et slags mentalt spill for å oppdage andre brukere.

Sannhet! på video

Oppdag sannheten på Tech News! fra FOX10:

Last ned sannheten! for iPhone

Få denne vågale applikasjonen helt gratis fra følgende nedlastingsboks:

Hva synes du om sannheten !? Vil du bruke denne appen til å trille eller flørte?