Scotland Yard har kjøpt 600 iPad Mini for sine agenter

Scotland Yard har kjøpt 600 iPad Mini for sine agenter

Med en investering på 360 millioner dollar ønsker “The Yard” å modernisere

Normalt, hvis vi snakker med deg om Scotland Yard, NSA, CIA eller organisasjoner av denne typen, vil vi snakke om spørsmål om spionasje, brudd på personvernrettigheter eller brudd på personvernet. Det har vært noen få ganger at vi har snakket med deg om de påståtte, bekreftede eller rykte om nyhetene fra statlige sikkerhetsbyråer som innhenter informasjon, i teorien, hemmelig.

Det har også vært noen ganger at vi har fortalt deg at iPad og iPhone er to av enhetene som foretrekkes av et større selskap. Listen over selskaper som satser på Apple-enheter bare vokser. Kanskje en av de mest omtalte var Delta Airlines-selskapet, hvis piloter klaget over å ha erstattet iPadene sine av Microsoft Surface.

tunet-politi-ipad-mini

I dag kommer navnet på Scotland Yard, kjent for Sherlock Holmes-bøkene, på spissen for sin million dollarinvestering i Apple-produkter. Og London Metropolitan Police har investert mer enn 360 millioner dollar i Apple-utstyr. Bevis for dette millionærbudsjettet er anskaffelse av mer enn 600 iPad Mini.

Planen er å skaffe seg opptil 15 000 nettbrett til hele hovedstadspolitiet

ipad_policia_nueva_zelanda

Vi vet ikke om de vil være normal iPad Mini eller den kraftige iPad Mini med retina-skjerm, men tilsynelatende fra Scotland Yard er det ment:

“Hjelpe offiserer å bekjempe kriminalitet på gaten bedre enn å sitte på et kontor, skrive på datamaskinen uten å løse noe. Selv om de er i en Starbucks, vil de være der ute og være synlige og tilgjengelige for alle. ”

Faktisk har dette prosjektet som mål å skaffe nesten 15 000 nettbrett for å hjelpe kampen mot britiske kriminelle hjulpet av iOS-applikasjoner som er spesielt designet for dem med informasjon om adresser i nærheten, mulige steder i nærheten av kriminelle eller antall årlige ofre som noen Urbant område.

scotland-yard-ipad

Min mening er at det vil være veldig nysgjerrig å se agentene med iPad i hendene, men det vil virkelig effektivisere, modernisere og effektivisere arbeidet med rettshåndhevelse. Imidlertid vil mange av fremtidens brukere måtte fullføre mange timer med kurs og lære å virkelig bruke den bittne epletabletten.

Som samlet av kolleger fra AppAdvice, hevder de mest kritiske partiene at regn, veldig vanlig i det britiske klimaet, kan skade utstyr, i tillegg til stille spørsmål ved den påståtte effektiviteten som politiavdelingen hevder at de vil oppnå. På en måte forstår vi din bekymring, med en iPad i hånden kan de gjøre mange gode ting eller forbedre Flappy Bird-score.

Og hva synes du om dette tiltaket? Forventer du at de følger eksemplet i Spania?