contadores Saltar al contenido

Scrivener, den beste forfattere-appen på iOS

App Store slutter aldri å forbløffe oss med antallet applikasjoner den har som du kan velge å gjøre praktisk talt hva som helst. En av dem er Scrivener, en perfekt iOS-app for forfattere som vi skal snakke om neste gang.

I dag nye teknologier er til stede i dag til dag og de blir stadig mer vant til å gjøre oppgaver som for noen år siden ble utført på en annen måte. Før var det vanligere å skrive for hånd eller bruke en skrivemaskin, men takket være mobile enheter er det mulig å skrive og ha det for hånden til enhver tid veldig enkelt og raskt.

scrivener-ios-2

Scrivener er en veldig komplett skriveapplikasjon som har alle slags funksjoner. Inntil nå var den tilgjengelig for Mac, men siden denne uken har hoppet til iOS-enheter, og det vil sikkert ikke forlate noen likegyldige.

Scrivener for iOS hovedfunksjoner

Notatkort, karakterskisser, beliggenhet, beskrivelser, forskningsnotater … dette er bare noen av funksjonene som er tilgjengelige for forfattere i Scrivener. I tillegg har denne applikasjonen importalternativer for medier, websider, PDF-filer og mye mer.

scrivener-ios-3

Scrivener tilbyr rik tekstredigering med støtte for kommentarer, fotnoter, nøkkelord og mye mer. Det må sies at mange av funksjonene til skrivebordsversjonen også er tilgjengelige i iOS-versjonen, selv om noen bare er eksklusive for iPad-versjonen.

Last ned Scrivener på din iPhone eller iPad

Hvis du likte det du har lest om Scrivener, bør du vite at det er tilgjengelig i App Store eller ved å klikke på lenken under disse linjene. Prisen er selvfølgelig noe høy, siden den hverken koster mer eller mindre enn € 19,99, men det må sies at hvis du skriver, er det en god investering.

Scrivener er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch med iOS 9 eller en senere versjon av systemet.

Og du, kjente du allerede Scrivener? Hvilken applikasjon bruker du for å skrive fra iOS-enheten din?

Spor | MacRumors