free estadisticas Saltar al contenido

Se gjennom GoPro-appen, kontroller GoPro-enheten din eksternt

abril 26, 2020

GoPro action- og sportskameraer har vært populære blant brukere i en periode nå. Noen av de nyeste modellene har allerede en innebygd skjerm, men andre er et tilbehør som må kjøpes separat, altså en applikasjon som GoPro for iPhone og iPad kommer som ingen av dem har malt for å fjernstyre kameraet.

Takket være GoPro-applikasjonen kan du se hva kameraet fokuserer på og dermed sørge for at det du vil ta opp kommer ut. Det kommer også nyttig når du plasserer kameraet et sted utilgjengelig, som du kan bestemme når du skal ta bilder, videoer og til og med slå den av direkte fra iPhone eller iPad.

Skriv en anmeldelse av GoPro App.

Men vi drikker ikke lenger, og vi vil analysere hvordan er den offisielle GoPro-applikasjonen slik at du kan se de store mulighetene den tilbyr til brukerne av dette eventyrkameraet. La oss starte!

Administrer GoPro direkte fra iPhone eller iPad

Den offisielle GoPro-appen gjør fjernstyring av kameraer til en lek. Det har et veldig enkelt og brukervennlig grensesnittI tillegg er det ikke bare for å kontrollere GoPro, det gir deg også tilgang til filene som er lagret på minnekortet og til den offisielle GoPro-kanalen.

Skriv en anmeldelse av GoPro App.

For å koble kameraet til iPhone eller iPad er det første du bør gjøre slå den på, aktiver WiFi og deretter koble til det nettverket fra iOS-enheten din. Når begge enhetene er tilkoblet når du åpner GoPro-applikasjonen, klikker du bare på koble til kamera og du kan begynne å kontrollere det eksternt.

Skriv en anmeldelse av GoPro App.

En av de store fordelene med GoPro-applikasjonen er det kan du se forhåndsvisningen av kameraet på iPhone- eller iPad-skjermen og direkte starte innspillingen og stopp opptaket eller ta bilder ved hjelp av appen. Dette er veldig nyttig, for eksempel hvis du legger GoPro på styret på sykkelen, eller hvis du legger den på en av de selfie-pinnene som er så fasjonable i dag, for eksempel.

Skriv en anmeldelse av GoPro App.

På den annen side har GoPro App en multimediaseksjon der kan du se filene du har lagret på kameraets minnekort, og hvis du vil lagre dem på hjulet iPhone eller iPad. Hvis du vil, kan du dele dine bilder og videoer laget med GoPro direkte fra applikasjonen via e-post, Facebook, Twitter og mer.

Fordeler og ulemper med GoPro-applikasjonen

I tillegg til alternativene for å kontrollere alle kameraets funksjoner eksternt, applikasjonen har også en tilgang for GoPro-kanalen, der du kan se videoer laget i alle deler av verden. På den annen side kan du også konsultere dagens bilde.

Skriv en anmeldelse av GoPro App.

En annen fordel med denne applikasjonen er det Du kan oppdatere GoPro-kameraprogramvare trådløst.

Blant ulempene vil jeg si at til tross for at det gjennom de forskjellige oppdateringene som GoPro-applikasjonen for iPhone og iPad har mottatt, frem til i dag fortsatt er Det er en liten forsinkelse på noen sekunder i forhåndsvisningen av kameraet. Det er ikke et alvorlig problem, men det kan være noe irriterende.

Last ned GoPro-app for iPhone og iPad

Hvis du vil laste ned Du kan få applikasjonen for GoPro gratis i App Store. Den er kompatibel med iPhone og også med iPad, så hvis du har nettbrettet, vil du kunne se forhåndsvisningen av kameraet på en større skjerm.

GoPro-appen er veldig nyttig for å fjernstyre dette allsidige actionkameraet. Så hvis du har en, anbefaler vi at du får tak i den, vil du se hvor enkelt det er å håndtere det og administrere filene som er opprettet med det.