Seagate avdekker Ultra Mobile HDD, laget eksklusivt for mobile enheter

Seagate Ultra Mobile HDD

Seagate et av de mest anerkjente merkene i dataverdenen har presentert Seagate Ultra Mobile HDD, en harddisk designet spesielt for mobile enheter.

Integrert med Seagate Mobile Enablement Kit, den nye lagringsløsningen presentert av Seagate tilbyr opptil 7 ganger mer lagringskapasitet enn hva vi finner i dag i et tradisjonelt 64 GB nettbrett med samme kraft, ytelse og pålitelighet som en blitsenhet.

Seagate Den har fokusert sin innsats på å forbedre områder som sjokk, varme og vibrasjonshåndtering og i tillegg til gyroskopisk bevegelse for å sikre at enheten gir den beste opplevelsen når den brukes på en enhet som et nettbrett.

Å redusere strømforbruket og forbedre ytelsen oppnås gjennom en intelligent cache-design som implementeres på systemnivå. Dette betyr at vi har en mobil enhet som bruker 8 GB blits og Ultra Mobile HDD sammen med driverprogramvare. Resultatet av å kombinere begge teknologiene er, som vi sa, en reduksjon i energiforbruket og en forbedring i ytelsen.

For å styrke påliteligheten til disse nye Seagate Ultra Mobile HDD Selskapet integrerte sin egen nulltyngdesensor som gir bedre sjokkhåndtering.

Når det gjelder målingene er de virkelig bemerkelsesverdige siden enheten måler 2,5 tommer, bare er 5 mm tykk og veier nesten det samme som en lyspære. Med opptil 500 GB kapasitet tilbyr den den høyeste lagringstettheten vi kan finne. Med denne kapasiteten kunne vi lagre mer enn 100 000 bilder, 125 000 sanger eller 62 timer HD-video og filmer.

Seagate HDD Ultra Mobile vil være tilgjengelig separat og som en del av Seagate Mobile-aktiveringssettet, selv om prisen for salg til salgs for øyeblikket er ukjent.

Hilsen fra dypet av bytene.