Seagate har som mål å tilby 20 TB harddisker i 2020

Informasjon om prosessene med å skrive til harddisker

Nylig snakket vi om Seagate for lanseringen av deres nye harddisker for mobile enheter De har nettopp kunngjort, fordi det ikke er den eneste nyheten om dagen som vi må gi deg angående dette selskapet, siden det er fast tro på at neste generasjon innen lagringsteknologi vil la harddiskene nå en kapasitet på 20 TB i 2020.

Informasjon om prosessene med å skrive til harddisker

I henhold Seagate, i 2014, the ARM-teknologi vil tillate selskapet å levere 5 TB HDD-er. Denne nye lagringsteknologien har gjort det mulig for selskapet å overvinne de fysiske begrensningene på dagens harddisker. I hovedsak fungerer SMR-teknologien ved å klemme datasporene på en harddisk, og eliminere beskyttelsesgapet som eksisterer mellom datasporene til konvensjonelle magnetiske innspillingsharddisker.

Informasjon om prosessene med å skrive til harddisker

Som nevnt i Anandtech, et nettsted som spesialiserer seg på maskinvaretesting, er SMR-teknologi gunstig hvis stasjonen ikke inneholder data, men på grunn av måten dataene blir overskrevet i SMR, skjer overlapping av dataspor under prosessene til skriving. Dette fører til degradering av ytelsen. For å overvinne dette problemet har ARM-teknologi spor med spor, slik at du kan “styre disse omskrivningene bedre.”

Informasjon om prosessene med å skrive til harddisker

I følge Seagate Chief Technology Officer (CTO) Mark SeSelskapet har som mål å øke informasjonstettheten til hver tallerken på 1 TB 3,5-tommers harddisker til 1,25 TB. Dette kan også tillate introduksjon av 6 TB harddisker i løpet av en nær fremtid.

Kilder: Seagate [1], [2], StorageReview, AnandTech)

Hilsen fra dypet av bytene.