Send “yas” hvis du ikke hater meg “, de virale Instagram-historiene med favorittbildet ditt

De Stories de er konger på Instagram, så ofte oppstår det nye utfordringer som denne som har blitt viral i disse dager: “Send “yas” hvis du ikke hater meg og jeg vil legge favorittbildet mitt fra Instagramen din i historien min, men først må du svare på 3 spørsmål “.

Denne typen utfordringer er veldig vanlige i sosiale nettverk, de tjener til samhandle og få følgere, så vel som mange “Jeg liker deg” i publikasjonene, og lager også mer dynamisk innhold.

Kan alle Facebook-innlegg slettes med ett klikk?

Dette er den nye virale utfordringen på Instagram

Enkel så vel som nysgjerrig. Når vi blar gjennom historiene til våre venner og følgere, kan vi se denne utfordringen.

Bilde - "Send

Hvis du bestemmer deg svar “Yas”De vil stille deg tre spørsmål som du må svare på hvis du vil at personen skal publisere i sine Stories et bilde fra Instagram-profilen din. Du kan ikke velge bildet, men personen du har svart med “Yas” er den som vil bestemme hvilket bilde du vil laste opp til historiene deres.

Men før du må beskrive den personen, kan du nevne noe du liker ved ham eller henne og Spill utfordringen i historiene dine fra Instagram.

Nylig var det en annen viral på Instagram som fanget oppmerksomheten til dusinvis av brukere av det sosiale nettverket. Og sånn flere til sirkulerer på Instagram, og alle av dem inviterer oss til å bli med på utfordringen.

Uten tvil, Instagram Det er hovedfokuset på sosiale medier i dag og de viktigste hobbyene til hundrevis av brukere, så det er ikke overraskende at det er nytt virale utfordringer hver dag i historiene sine.

Iker Casillas-undersøkelsen om mannen nådde månen blir viral på Twitter

Hva synes du om denne type utfordringer? Har du sett dette blant historiene dine?