contadores Skip to content

Sent, men sikker: iOS 11 støtter allerede GIF-er i Bilder-appen din

GIF-er har blitt en av de mest brukte kommunikasjonsmetodene over hele verden. Ikke bare legger de til et morsomt poeng i chatten, men vi kan også sende en melding uten å skrive så mye.

Imidlertid ble GIF-er lagret på en enhet med iOS 10 – eller tidligere – ikke gjengitt, de forble som et statisk bilde i terminalen vår. Men det har endret seg siden Med iOS 11 vil vi kunne reprodusere alle GIF-ene som vi har lagret i rullen på kameraet vårt på en veldig behagelig måte.

Vi anbefaler deg | De 11 funksjonene til iOS 11 som ingen snakker om

Alt på en enkelt berøring

iOS 11 GIF-er

Det kan interessere deg | Dette er de nye iCloud-prisene og lagringene: mer plass for mindre penger

Når vi åpner Bilder-applikasjonen, kan vi se det det er en ny mappe som heter “Animert”. Bare ved å se navnet kan vi allerede forestille oss hva det betyr.

Alle bevegelige bilder som vi lagrer i terminalen vår, inkludert GIF-er, stopper i denne mappen. Det er ikke noe spesielt å gjøre for å reprodusere dem, bare last dem ned og se dem som om det var et normalt bilde.

Hva om jeg ikke har en iPhone 5s eller høyere?

iOS 11 GIF-er

Hvis du har en iPhone 5c eller tidligere, vil du ikke kunne oppdatere til iOS 11. Så Hvis du vil spille en GIF, må du gjøre det via tredjepartsapper. Det er mye i App Store, så du vil ikke ha noe problem med å finne en som passer dine behov.

Men, her skal vi anbefale GIF Viewer, en app som i tillegg til å være gratis, fungerer veldig bra. Hvis du vil laste ned den, her er lenken.

Vi anbefaler deg | iOS 11 lar deg skanne QR-koder innfødt

airdrop del bilder ipad iphone

iOS 11 viser seg å være et veldig modent og stabilt system. Kanskje dette lille tilskuddet virker ubetydelig for mange, men for andre representerer det et tegn på at Apple i økende grad er klar over manglene i det mobile operativsystemet.

Planlegger du å installere iOS 11 på enheten din? Legg igjen svaret i kommentarene!

Spor | Cydia Geeks