Severed, en ny Dungeon Crawler for PSVita

Drinkbox Studios bringer et nytt prosjekt under armen, et videospill med tittelen Severed. Det enkle for dette selskapet ville vært å satse på oppfølgeren til det fantastiske Guacamelee!Imidlertid overrasker de oss med en veldig god fangehullscrawler, eksklusivt for PS Vita, som er mer ambisiøs og sammensatt enn noen antatt. Det er heller ikke “et mindre mobiltelefonspill”, langt mindre er kampene deres begrenset til å lansere kutt uten rim eller grunn til berøringsskjermen på den bærbare datamaskinen. Det er mye strategi og beslutninger å ta i dette utfordrende førstepersons utforskningseventyret som kombinerer action med puslespillløsning veldig bra.

Dessverre utnytter ikke videospillet sitt fulle potensial, for akkurat når ting blir bedre, ender det opp med å etterlate deg med honning på leppene. Og det er ikke det at det er en kort tittel; Å fullføre eventyret kan ta oss omtrent fem timer, noe som vil være mer avhengig av interessen du legger inn for å oppdage de mange hemmelighetene som er gjemt i den dødelige surrealistiske verden som den tar oss til. Poenget er at du føler på en eller annen måte at noe mangler; Det er først i den siste strekningen av eventyret at han får frem alle sine dyder i en kort, men intens ekstase av løp mot klokken, mysteriet og kamper med djevelsk vanskelighetsgrad.

Severed, et nytt action-puzzle PSVita-spill i en mørk og fargerik verden

I begynnelsen av spillet skimter du en flammende glød i horisonten og går til den og tenker at det er den rette veien; Det lyset er guiden som vil markere trinnene dine. Og på en måte er det… som det også er den fryktinngytende monstrenes tørr etter blod. Et godt triks som allerede i begynnelsen viser hvor gåtefullt dette videospillet kan være. Drinkbox Studios.

Severed, et nytt action-puzzle PSVita-spill i en mørk og fargerik verdenSevered, et nytt action-puzzle PSVita-spill i en mørk og fargerik verden

Spillet er fargerikt ja, men også dystert på en måte. Dette er en verden av Severed; et sted fullt av mysterier som liker Guacamelee!, Det overrasker for den flotte kunstneriske delen. Du vil leve dette eventyret i huden til en kriger med en eneste arm som våkner uten å vite veldig godt hvorfor hun befinner seg i det infernale ødemarken, men i hennes sinn lyser et enkelt mål: å redde familien. Det vil ikke være lett. Tro mot retningslinjene for hvert godt fangehullsspill verdt saltet sitt, i Severed du vil møte kammer som er oversvømmet av giftig gass, skjulte passasjer bak en bryter tapt midt i ingensteds; Dører som bare vil svare på oppfordringen til visse spesielle evner eller veldig spesifikke miljøforhold, for eksempel dag eller natt, og selvfølgelig bli vant til ideen om at du vil ha melk med mange, mange monstre.