free estadisticas Saltar al contenido

Shazam legger til Apple Music Support før lansering

abril 26, 2020

Som vi alle vet kommer Apple Music tirsdag i neste uke, nærmere bestemt 30. juni, men noen applikasjoner inkluderer allerede støtte for streamingmusikktjenesten, forberedelser for lansering, hvorav den ene er Shazam. Vi forteller deg detaljene om den nye Shazam-oppdateringen som legger til støtte for apple streaming music-tjenesten.

Shazam har allerede støtte for Apple Music

Med den siste Shazam-oppdateringen har musikkidentifikasjonsappen lagt til støtte for Apple Music og til og med uten at tjenesten fremdeles er på plass, i forkant av lanseringen.

Shazam er klar for lanseringen av Apple Music neste 30. juni! Når du oppdager musikk, kan du bruke Apple Music-tjenesten til å lytte til de identifiserte sangene, i løpet av en tre måneders gratis prøveperiode. " Sier teamet til

Shazam har allerede støtte for Apple Music

Søknaden Den har også lagt til et sporstall, som du kan se tidspunktene som brukerne har identifisert en bestemt sang.. Den har også lagt til andre endringer med den nye oppdateringen som vi detaljer nedenfor:

  • Shazams kontoer! Nå forteller vi deg nøyaktig hvor mange som har brukt Shazam for å identifisere hver av sangene.
  • Enklere å spille lister! Trykk på ikonet øverst til høyre for å legge til en sang til dine Spotify- eller Radio-spillelister, eller for å inkludere den i My Shazam.

Hvis du vil vite flere sanger av artisten som du nettopp oppdaget med Shazam, kan du klikke på lenken på sangsiden og få alle de mest populære sangene og videoene til artisten.

Shazam har allerede støtte for Apple Music

Det er neppe en overraskelse at Shazam har lagt til støtte for Apple Music, det vet vi allerede selskapet opprettholder et nært forhold til Apple Siden før har den til og med drevet musikkidentifikasjonsfunksjonen Siri bruker.

Last ned Shazam for iPhone og iPad

Hvis du vil laste ned Shazam-applikasjonen gratis fra App Store for iPhone og iPad, kan du gjøre det fra følgende nedlastningsknapp som vi foreslår nedenfor. Du kan også laste ned Shazam fra Google Play, den er tilgjengelig for Android.

Shazam vil ikke være den eneste musikkapplikasjonen som inkluderer support for Apple Music, en strømmetjeneste som vi alle kan glede oss over i tre måneder fra 30. juni, og som blir betalt fra den tredje måneden. Denne kampanjen har ikke vært så enkel å tilby, vi kjenner allerede til kontroversen som har skapt rundt noen artister som Taylor Swift, som har tvunget Apple til å måtte betale artister et beløp for hver gjengivelse av sangene deres, i løpet av de første tre månedene av testing. Vi har lært om denne Shazam-oppdateringen takket være iMore.

Neste uke vil vi snakke mye om Apple Music, men i øyeblikket kan du telle forventningene du har til apple streaming music-tjenesten i kommentarfeltene. Vil du slutte å bruke Spotify for å bruke Apple Music?

Du er også interessert i: Spotify utvider gratis prøveversjon for å konkurrere med Apple Music