Shazam legger til st√łtte for synkronisering mellom enheter

Sikkert alle vet allerede Shazam og hva det er for, men bare i tilfelle det er noe ledig, som sier at det er et program som lar deg identifisere sanger som spilles på den tiden raskt og enkelt. Nå, Shazam iOS-appen har mottatt en oppdatering for å inkludere synkronisering på tvers av enheter, en funksjon som vil være veldig nyttig for de som bruker den på flere enheter.

Muligens har det hendt deg at du kommer til å konsultere Shazam tittelen på den sangen som du likte her om dagen da du var på fest, og det viser seg at du ikke har den på iPad fordi du har fanget den med iPhone og du ikke har den for hånden. Nå, nå vil dette ikke lenger være et problem siden nå kan du synkronisere enhetene dine for å få tilgang til den komplette listen over oppdagede sanger, uavhengig av hvilken av dem som ble tatt til fange.

Shazam tillater synkronisering mellom enheter.

Det kan interessere deg | Shazam er oppdatert med st√łtte for 3D Touch

Shazam 9.4.0 for iOS

Med den nye versjonen 9.4 av Shazam for iOS-enheter kan du f√• tilgang til sangene dine hvor og n√•r du vil. Alle shazams vil bli synkronisert med enhetene dine med et √łyeblikk det blir laget en sikkerhetskopi til kontoen din slik at du aldri mister dem.

Shazam tillater synkronisering mellom enheter.

P√• den annen side, hvis du nettopp har kj√łpt en ny iPhone eller iPad kan du logge inn med kontoen din, og listen med de registrerte shazamsene blir automatisk gjenopprettet. I tillegg har de i versjonen for Apple Watch rettet opp en feil i gjenkjennelsen av sanger fra smartwatch.

Shazam-applikasjonen er universell og gratis, slik at du kan installere den på både iPhone og iPad og Apple Watch. Du kan få det i App Store eller ved å klikke på lenken under disse linjene.

Selv om i de siste versjonene av iOS har Siri en Shazam-funksjon for å gjenkjenne sanger, fortsetter applikasjonen å være veldig nyttig. Og enda mer nå som det lar deg synkronisere listen over sanger mellom enheter som har samme konto startet.