free estadisticas Saltar al contenido

Shazam oppdaterer og gjenkjenner nå QR-koder og bilder

abril 26, 2020

Shazam-appen er oppdatert og legg nå til støtte for å gjenkjenne QR-koder og bilder med kameraet, som blant annet gir tilgang til interaktivt innhold. Vi forteller deg alle detaljene i denne nye oppdateringen for iOS-enheter, også tilgjengelig på Android.

Shazam legger til nye funksjoner

Vi antar at du kjenner Shazam-applikasjonen, men for å oppsummere hva den består av, er dens viktigste funksjon å gjenkjenne og identifisere musikk. I løpet av sekunder kan du vite hvilken sang som spiller bare ved å trykke på en knapp. Den inkluderer også en automatisk funksjon slik at applikasjonen fortsetter å identifisere musikk selv når den er i bakgrunnen.

Shazam-oppdatering-gjenkjent-kode QR-bilder-2

Takket være denne gjenkjennelsen vil du kunne gjenkjenne sangen som spilles, få tilgang til iTunes og kjøpe den, hvis den er tilgjengelig, blant mange andre ting. Nå sammen med den nye oppdateringen har Shazam lagt til en ny funksjonalitet, som lar deg skanne QR-koder og bilder, og det er slik utviklingsteamet definerer disse nye funksjonene.

"Fra i dag åpner brukere med den nyeste versjonen av Shazam installert på enhetene sine ganske enkelt applikasjonen og klikker på det nye kameraikonet for å starte en visuell opplevelse. Så lenge de zoomer inn på et bilde med Shazam-logoen eller en QR-kode, blir de øyeblikkelig ført til interaktivt innhold, spesialtilbud og muligheten til å kjøpe varer eller dele dem med andre. ”

For at dette hele systemet skal fungere, Shazam har inngått samarbeid med en omfattende liste over selskaper, inkludert Target, Disney, Esquire, for å foreslå interaktivt innhold på produktene deres gjennom Shazam-logoen eller med QR-koder., begge registrert fra smarttelefonkameraet.

Hva er nytt i versjon 8.6.0:

  • Bruk Shazam! Oppdag innhold, nyt interaktive opplevelser, spesialtilbud og mye mer når du ser Shazam-kameralogoen eller en QR-kode. Trykk på kameraikonet i appen for å komme i gang.
  • Nå kan du logge inn med e-postadressen din for å se hva du har oppdaget på shazam.com og nyte en mer personlig opplevelse på Shazam.

Last ned Shazam for iPhone og iPad

Hvis du vil laste ned Shazam-applikasjonen fra App Store, for iPhone og iPad, kan du gjøre det fra følgende nedlastningsknapp som vi tilbyr deg. Applikasjonen er gratis, og Shazam er også tilgjengelig for Android-enheter.

Siri bruker Shazam for sanggjenkjenning

Du vet kanskje ikke at Apple Siri stemmeassistent bruker Shazam for sin sanggjenkjenningsfunksjon i iOS 8. I tillegg til å identifisere sangen som spilles, legger du til en lenke for å kjøpe sangen i iTunes hvis det er er tilgjengelig. Det er så enkelt som å spørre Siri "Hva spiller?" og vil ha ansvaret for å identifisere sangen gjennom enhetens mikrofon.

Shazam-oppdatering-gjenkjent-kode QR-pictures-3

Shazam er et veldig nyttig program, det er ikke noen ganger vi hører på en sang vi liker på TV, radio eller til og med i en butikk eller et kjøpesenter, og som vi synes det er vanskelig å identifisere. Det beste er den enkle håndteringen og den raske responsen til å gjenkjenne ethvert musikalsk tema. Nå tilfører den også nye funksjoner som til og med gjør den mer komplett, som vi har kjent takket være iMore. Bruker du Shazam på din iPhone eller iPad-enhet?