contadores Skip to content

Shazam-oppdateringer på iOS med Apple Music Integration

Shazam-applikasjonen for iPhone og iPad har fått en interessant oppdatering på iOS med integrasjon med Apple Music. Takket være denne oppdateringen vil abonnenter på Apple Music med iOS 9.3 ha muligheten til å legge til spor eller sanger som de har identifisert i Shazam direkte i Apple Music-spillelister.

Dermed vil Shazam nå tillate hør på fulle sanger med Apple Music uten å måtte forlate søknaden. En funksjonalitet som uten tvil vil bli likt av iOS-brukere.

Shazam

Hvis du vil oppdage mer om Shazam-applikasjonen for iPhone og iPad, fortsett å lese denne artikkelen. I tillegg, fra iPadizate, anbefaler vi at du besøker denne samlingen med de beste iOS-musikkappene.

Hva er Shazam?

Shazam-appen vil tillate deg oppdage og identifisere sanger automatisk takket være den store databasen og lydgjenkjenningen. La oss for eksempel si at du hører på en sang eller sang du liker i en TV-annonse og vil vite navnet sitt, du må bare bruke Shazam, og som om du på en magisk måte kan oppdage tittelen og artisten.

Shazam

Nye Shazam-funksjoner

  • Finn og lagre alle sangene identifisert av Shazam.
  • Ny seksjon for Shazam-spillelister på Apple Music.
  • Lytt til komplette sanger uten å måtte forlate Shazam-appen.

Shazam

Last ned Shazam for iPhone og iPad

Shazam-appen er tilgjengelig gratis for iPhone, iPad og iPod Touch. Krever iOS 7.0 for å fungere. Du kan laste ned appen fra følgende lenke:

Hva synes du om den nye Shazam-oppdateringen? Hvilke funksjoner vil du at appen skal implementere i fremtiden? Du kan dele din mening om Shazam med oss ​​i kommentarfeltet. Husk at du kan følge oss på Twitter og Facebook for å være klar over alle nyhetene på iPhone, iPad, Apple TV og Apple Watch.