contadores Skip to content

Sidekantene til 10,5-tommers iPad Pro vil være 7 mm

iPad Pro 10.5

Som vi tidligere har nevnt i tidligere artikler, planlegger Apple å presentere en smart høyttaler (smartspeaker) med Siri og en ny 10,5-tommers iPad Pro under World Developers Conference (WWDC) 5. juni som avholdes på McEnery konferansesenter i San José (California).

Bare i går kommenterte vi at 10,5-tommers iPad Pro og 12,9-tommers iPad Pro ville ha to innebygde mikrofoner basert på lekkede bilder av sine respektive saker.

Benjamin Geskin, en populær analytiker som vanligvis ikke svikter i sine spådommer og lekkasjer, har delt noen bilder som tilhører skisser og skisser av den nye 10,5-tommers iPad Pro. Og gjett hva? Den vil ikke ha to mikrofoner … den vil ha tre! Også, sidekantene vil være mye mindre, spesifikt 7 millimeter.

10,5-tommers iPad Pro har gått i produksjon

De nye bildene er i perfekt samsvar med den generelle ideen om lekker fra gårsdagens omslag. I dem ser vi en enhet med fire høyttalere, en Lightning-port, et kamera med blits rett under og en Smart Connector.

iPad Pro 10.5

Skissene som deles i dag avslører også en mikrofon øverst og to mikrofoner plassert i overkanten.

iPad Pro 10.5

Men det mest overraskende ved denne lekkasjen er reduksjonen av sidekantene til 10,5-tommers iPad Pro sammenlignet med nåværende modeller. Enheten vil ha 7 millimeter brede sidekanter. Når det gjelder fasene på toppen og bunnen ville være 19 millimeter. Dette ville antydet indikere at 10,5-tommers iPad Pro har en fysisk Hjem-knapp.

10,5v iPad Pro

Så 10,5-tommers iPad Pro blir det litt større enn den 9,7-tommers iPad Pro. Det ser ut til at Apple fortsetter å søke perfeksjon, og tablettene fortsetter å utvikle seg i et svimlende og uhemmet tempo.

Kilde | Macrumors