contadores Skip to content

Siden du ikke kan se den nye iPad Pro i Apple Store, kan du glede deg over den i RA hjemmefra

iPad Pro 2020
En ny iPad Pro ble kunngjort denne uken på et online arrangement tilgjengelig for media. Noe uvanlig for en av Apples mest etterlengtede enheter, men forståelig midt i den nåværende situasjonen og en del av tiltakene for å forhindre spredning av coronavirus.

Dette faktum sammen med tiltaket som innebærer midlertidig stenging av Apple Stores i flere land i verden, gjør det vanskeligere for brukere å samhandle med enheten og utforske funksjonene, slik det ofte ble gjort. Imidlertid, og prøver å gi brukerne en opplevelse som minst ligner, har epletrærne gitt en seksjon på deres offisielle side slik at brukere kan ha iPad Pro med en augmented reality-app.

Den morsomme augmented reality-funksjonen som er tilgjengelig på Apple-nettstedet tilbyr en 3D-gjengivelse av iPad Pro 2020 som om den vil bli brukt i hjemmet eller kontoret. For å få denne opplevelsen, må de interesserte ha en iPad. Bare for firmaets nettbrett er det tilgjengelig en lenke som tilbyr å se iPad Pro ved å benytte seg av Augmented Reality-applikasjonen.

Når du er på siden, anbefales det å peke iPad mot overflaten der du vil se. Så vil appen be om å flytte enheten for å få en 3D-miljømodell, og så vil du plassere en virtuell versjon på skrivebordet eller bordet ditt.

I noen tilfeller virker ikke størrelsen like nøyaktig, men du kan justere den ved å velge med fingeren og tommelen på vanlig måte. Også posisjonering Det kan også ha noen feiljusteringer, men tatt i betraktning at det er en presentasjon, er dette detaljer som helt sikkert ikke vil skje på selve enheten.

Til tross for detaljene, virker denne ideen fra Apple bra for de som tenker å fornye med den nye iPad, fordi den har interessante funksjoner som kamerasystemet med LiDAR-skanner, eller styreflatestøtten som har blitt snakket om så mye. Alt til du kjøper den og venter på å motta den etter 25. mars eller være i stand til å ta på den litt når Apple Store endelig åpner igjen.