contadores Skip to content

Sier Apple farvel til iPad Air?

Apple introduserte sin første iPad Pro i fjor, til å begynne med trodde vi alle at den ville være det en spesiell nomenklatur for en ekstraordinær modell, på grunn av de store dimensjonene på nettbrettet …

Imidlertid lanserte Cupertino-selskapet i mars 2016 en ny iPad Pro-modell, denne gangen 9,7-tommers. Hva skjer? Skyt Apple iPad Air? Ser vi snart en iPad Air 3 eller en ny iPad Pro?

iPad (4)

For det som ser ut til å være Apple har mistet interessen for “Air” -produktlinjen, eller i det minste når det gjelder nettbrettet. Vi får se hva som skjer i presentasjonshendelsen til de nye Mac-maskinene som finner sted 27. oktober.

Faktisk har det gått mange år siden lanseringen av iPad Air 2. Alt ser ut til å indikere at selskapet til det bitte eplet vil fokusere på den nye “Pro”.

iPad (3)

Det er et rykte i nettverket som antyder at Apple planlegger å lansere til markedet tre nye nettbrett i løpet av 2017. Og alle av dem vil bli kalt “iPad Pro”.

iPad (2)

I følge ryktene vil selskapet presentere en 7,9-tommers iPad Pro (som vil erstatte den nåværende iPad Mini), en 10,1-tommers iPad Pro (som vil erstatte iPad Air) og en 12,9-tommers iPad Pro (som vil oppdatere den respektive eksisterende modellen).

iPad (5)

Mer om iPadizate | Apple iPad Mini vil endre navn til “iPad Pro”

Selvfølgelig skal disse ryktene fortsatt bekreftes, men ettersom hendelsene har skjedd og presentasjonene av de nye Apple-produktene har utviklet seg, ser det ut til at Selskapet planlegger å generalisere nomenklaturene til tablettene ytterligere.

iPad (1)

Dette vil tillate brukere å tenke mindre på foreldelsen av enhetene sine, men det må erkjenes at hvis ryktene er sanne vil det være stor forvirring med hver av modellene.

Hva synes du om denne saken? Tror du Apple vil lansere 3 nye iPad Pro til markedet? Vil du at en iPad Air 3 skal presenteres? Liker du iPad Pro å navngi mer?