contadores Skip to content

Siri å avbryte en politiker i det britiske parlamentet er det beste du vil se i dag

Siri, den assistenten så effektiv at den ved mange anledninger får oss ut av problemer, Den britiske forsvarsministeren spilte et triks på ham, mens jeg taler i parlamentet. På sin iPhone aktiverte han seg mens han snakket om situasjonen i Syria og terrorgruppen Isis.

Politikernes enhet forsto at han ble påberopt og den ble aktivert automatisk, noe som førte til overraskelse for resten av parlamentarikerne og hastverket for å deaktivere assistenten av Williamson. Ikke gå glipp av øyeblikket i lenken som BBC har delt på YouTube.

Det kan interessere deg | Apple og penger: presenterer resultater 31. juli og aksjene forventes å nå 200 dollar

Sannheten er at de anledninger der Siri aktiveres på en utidig måte eller ikke klarer å gi et svar på det vi ber om, er flere. Det merkelige i den aktuelle saken er at statsråden selv har ansvaret for å sikre landets sikkerhet ikke i stand til å skjerme din egen enhetfør fungerer som dette. Siri vi allerede vet at det ikke er perfekt, og hva mindre som en person med så mye trekk tavser enheten sin eller setter den i flymodus i House of Commons, det er også porten til selve iPhonen.

“Det er veldig sjelden at din egen mobiltelefon lytter til deg.”

Siri fortsetter å lære i hver versjon av iOS som slippes ut på markedet, Det har ikke så mye å gjøre med den klønete assistenten i året 2011. Og hos Apple vet de det, assistentene til Google eller Amazon er veldig effektive og klare til å vinne bakken. Hvis du har hatt en anekdote med Siri, ville det være flott om du kunne fortalt oss i kommentarer, eller på våre sosiale profiler på Facebook og Twitter. Vi gleder oss!

via | 9to5Mac