Siri-konseptet som ville gjenoppfinne iOS-multitasking

Siri-konseptet som ville gjenoppfinne iOS-multitasking

En Reddit-bruker ga nylig ut et imponerende iOS-konsept som beskriver hvordan Siri-implementeringen √łverst i brukergrensesnittet operativsystem ville forbedre multitasking.

Dette konseptet forestiller seg en virtuell assistent mye mindre påtrengende enn i dag. Husk at grensesnittet etter å ha aktivert Siri okkuperer hele skjermen. Men i utformingen av dette konseptet er Siri bare en del av et lite banner, som om det var en varsling, ved siden av varslingssenteret.

Konseptet er laget av K√©vin Eug√®ne og har blitt delt p√• UX Design. Designeren har navngitt konseptet som “IOS Mogi” og han har beskrevet ideen sin som “parallell hjelp”.

Det kan interessere deg | Konseptet som ville revolusjonere måten du surfer på Internett med din iPhone eller iPad

En mye mindre påtrengende virtuell assistent

Med designernes egne ord er Siri designet for √• gj√łr ting i bakgrunnen mens brukerne utf√łrer forskjellige oppgaver i andre applikasjoner.

“I iOS Mogi har Siri blitt designet som et konsept som jeg kaller parallell hjelp. Tanken er √• ha en ikke-p√•trengende stemmeassistent (den vil ikke ta opp hele skjermen som den gj√łr i dag), og det kan gj√łre bakgrunns ting for brukeren mens de gj√łr noe annet. ‚ÄĚ

Det skal bemerkes at for eksempel Siri på macOS gir noen av disse fordelene. Selv om det er verdt å nevne at funksjonene på Mac er mye mer begrenset enn på iOS.

Siri-konseptet inneholder noen veldig interessante bilder og GIF-er som gir oss en liten ide om hvor nyttig denne designen kan være i brukergrensesnittet. Her ser vi for eksempel hvordan du kan anbefale noen bilder mens du bruker iMessage.

Det vil også tilby andre alternative funksjoner, for eksempel et alternativ til automatisk å lime inn nylig kopiert tekst. Uten tvil er det et konsept som vi gjerne vil ha i iOS 12.