contadores Skip to content

Siri-konseptet som ville gjenoppfinne iOS-multitasking

En Reddit-bruker ga nylig ut et imponerende iOS-konsept som beskriver hvordan Siri-implementeringen øverst i brukergrensesnittet operativsystem ville forbedre multitasking.

Dette konseptet forestiller seg en virtuell assistent mye mindre påtrengende enn i dag. Husk at grensesnittet etter å ha aktivert Siri okkuperer hele skjermen. Men i utformingen av dette konseptet er Siri bare en del av et lite banner, som om det var en varsling, ved siden av varslingssenteret.

Konseptet er laget av Kévin Eugène og har blitt delt på UX Design. Designeren har navngitt konseptet som “IOS Mogi” og han har beskrevet ideen sin som “parallell hjelp”.

Det kan interessere deg | Konseptet som ville revolusjonere måten du surfer på Internett med din iPhone eller iPad

En mye mindre påtrengende virtuell assistent

Med designernes egne ord er Siri designet for å gjør ting i bakgrunnen mens brukerne utfører forskjellige oppgaver i andre applikasjoner.

“I iOS Mogi har Siri blitt designet som et konsept som jeg kaller parallell hjelp. Tanken er å ha en ikke-påtrengende stemmeassistent (den vil ikke ta opp hele skjermen som den gjør i dag), og det kan gjøre bakgrunns ting for brukeren mens de gjør noe annet. ”

Det skal bemerkes at for eksempel Siri på macOS gir noen av disse fordelene. Selv om det er verdt å nevne at funksjonene på Mac er mye mer begrenset enn på iOS.

Siri-konseptet inneholder noen veldig interessante bilder og GIF-er som gir oss en liten ide om hvor nyttig denne designen kan være i brukergrensesnittet. Her ser vi for eksempel hvordan du kan anbefale noen bilder mens du bruker iMessage.

Det vil også tilby andre alternative funksjoner, for eksempel et alternativ til automatisk å lime inn nylig kopiert tekst. Uten tvil er det et konsept som vi gjerne vil ha i iOS 12.