Siri ønsker å være venn med Android-assistenter

Siri

Apple har kjøpt sitt tredje kunstige intelligens-selskap på tre år, noe som innebærer at selskapet ønsker å fortsette å forbedre Siris teknologi.

Interessant nok har USAs Patent and Trademark Office publisert denne uken et nytt Apple-patent som avslører veldig interessante fremskritt som vil komme til Siri på iOS- og Mac-enheter.

Patentere

Angivelig, som antydet av Patently Apple, den nye arkitekturen til Siri vil tillate systemet ditt å kommunisere og samhandle med andre virtuelle assistenter.

Mer om iPadizate | Du vil snart kunne skrive til Siri fra iMessage

Hver separate digitale assistent er tilknyttet samme bruker

Apple beskriver hvordan en første digital assistent får tilgang til av en bruker gjennom en iPhone. En annen digital assistent får tilgang til av en bruker gjennom et automatsystem.

I følge patentet den andre digitale assistenten kan brukes fra en iPhone, Apple TV, CarPlay eller en hvilken som helst annen enhet gjennom en annen digital assistent som en Echo-enhet.

Patentere

I et eksempel vist på bildene har vi muligheten til å se hvordan en fremtidig Smart Home-applikasjon vil bli en annen digital assistent.

Hver digitale assistent vil være tilknyttet den samme brukeren, for eksempel kan brukeren av den digitale assistenten 700a få tilgang til av brukeren gjennom sin elektroniske enhet 700a, og den andre digitale assistenten 700b kan brukes av en bruker gjennom et hjemmeautomatiseringssystem. automat.

Patentere

Integrasjonen av Siri i teknologien som finnes i hjemmeautomatiseringstilbehør til hjemmet, er et av de viktigste områdene Apple vil fokusere på i nær fremtid.. Så det er veldig sannsynlig at vi under utviklerkonferansen som arrangeres i juni 2017, vil se presentasjonen av nyheter relatert til Siri i denne forbindelse.

Hva synes du om dette patentet? Tror du Apple vil tillate to assistenter å kommunisere med hverandre?