contadores Skip to content

Siri skal tilby forslag for i dag på Apple-kurs på iOS 12.2

I iOS 12 har vi ikke funnet gode nyheter angående nye funksjoner eller funksjoner. Det er noe vi allerede visste, siden Apple foretrakk å forbedre stabiliteten og ytelsen på eldre enheter i stedet for å fortsette å laste dem med flere alternativer. Dette har tillatt livssyklusen til iPhone å øke, og nå opp til 4 år, og at brukerne ikke trenger å fornye mobiltelefonene sine så ofte.

Men, Siri er stjernen til iOS 12. Apples personlige stemmeassistent har muligheten til å kontrollere nesten alle deler av enheten eller appene takket være ‘Snarveier’. Dette programmet, ved å automatisere oppgaver, lar deg lage rutiner som kan aktiveres gjennom en stemmekommando.

Men Siri-nyhetene slutter ikke der. Det ble oppdaget i iOS 12.2 beta at taleassistenten vil tilby nytt Anbefalinger og forslag til “Today at Apple” -kurs.

Apple-kurs kommer til Siri-forslag på iOS 12.2

Apple Stores er ikke bare butikker hvor du kan kjøpe produkter fra det Cupertino-baserte firmaet. De er mellomrom bestemt til å kjenne i dybden selskapets smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner og andre enheter.

I dag på Apple-kurs læres i Apple Store for interesserte brukere De kan lære å ta spektakulære bilder med iPhone, lage videoer i profesjonell kvalitet med iMovie, eller komponere og produsere din neste musikalske suksess med GarageBand. De lærer deg selv hvordan du programmerer applikasjoner for iOS og macOS.

Sikkert mange Apple-kunder vet ikke om disse kursene, selv om de er et av de tilbakevendende temaene i Keynotes. Og dermed, Siri vil varsle om dem i iOS 12.2 slik at brukerne tar dem i betraktning.

I følge iPhoneHacks finnes alternativet i Innstillinger> Siri & Søk> Apple Store. Der kan du aktivere funksjonen “Finn interesser i andre apper”. Hvis du har installert appen fra Apple StoreDa vil Siri huske “Today at Apple” -kursene.