contadores Skip to content

Siri, snikingen: en iOS 11-feil gjør det mulig å lese meldinger på iPhone til noen

Sannheten er at iOS 11 er et av operativsystemene med flest feil i historien. Apples mobilprogramvare så lyset på forhånd, og selvfølgelig førte det til at den fremdeles hadde mange feil å rette opp.

Det hele startet med kalkulator-appfeilen, da dukket det opp en feil i autokorrekt funksjonalitet, som iPhone 8 Plus-lydfeilen ble lagt til som produserte rare lyder på samtaler. sakte, Apple rettet opp hver feil. Men flere og flere dukker opp.

Den siste iOS 11-feilen er nylig blitt oppdaget av Mac Magazine, et brasiliansk nettsted relatert til Apple-produkter. Denne systemfeilen forårsaker enhver bruker har tilgang til skjulte meldingsvarsler ved å bruke Siri.

Det kan interessere deg | Komplett guide til alle iOS 11-feil (og løsningene deres)

Hvordan den nye Siri-feilen som setter personvern i fare fungerer

Med ankomsten av iOS 11 tillot Apple brukere å bruke en funksjon for å skjule innholdet i meldingsvarsler. Det er å si, varsler vises fortsatt normalt i varslingssenteret, men meldinger er skjult. Denne funksjonaliteten er som standard aktivert på Apple iPhone X.

Men med denne feilen kan Siri lese innholdet i disse varslingsmeldingene selv om innholdet er skjult. Feilen påvirker meldingsprogrammer som WhatsApp, Telegram og Skype. Men det fungerer ikke med iMessage.

Det er forskjellige metoder for å beskytte iPhone-låseskjermen mot nysgjerrige øyne. Men det mest anbefalte er å få tilgang Innstillinger> Berør ID og kode og deaktiver absolutt alle alternativene i seksjonen Tillat tilgang når den er blokkert.

Så vidt vi vet påvirker feilen alle iPhone-modeller som kjører både iOS 11.2.6 og beta-versjonen av iOS 11.3. En annen måte å unngå dette problemet, hvis du vil beskytte personvernet ditt, er å deaktivere alternativet “Vis forhåndsvisninger” i Innstillinger> Varsler.

Spor | 9to5Mac