contadores Skip to content

Siri trenger noen forbedringer som disse

Siri lanserte over hele verden for et drøyt år siden, og ble godt mottatt av både kritikere og brukere. Inntil da hadde ingen virtuell assistent blitt løslatt for allmennheten for å skaffe en så omfattende brukeropplevelse når det gjelder å gi svar.

Deres mulighet til å svare på eiernes mest komplekse bekymringer er imidlertid ganske begrenset. I denne artikkelen vil vi gjennomgå noen av de viktigste forbedringene som kan sette Siri, og at vi mener at Apple-ingeniører allerede bør polere for en fremtidig iOS 7.

Det første som fanger blikket er hastighet. Bare det tar noen sekunder å gi oss svar på de enkleste søkene, men dette er en evighet hvis vi sammenligner det med Google Talesøk, forslaget til konkurransen som til og med er tilgjengelig for selve iOS. I den følgende videoen kan du trekke dine egne konklusjoner.

Et annet viktig poeng er mengden informasjon du kan søke og behandle. Selv om med iOS 6 har visdommen økt betydelig, den nye Siri-funksjonene som filmanmeldelser, restaurantanmeldelser og statistiske henvendelser de er begrenset til noen få land. Og vi forstår ikke hvorfor.

Hva om vi kunne ha det Siri offline, for alle oppgavene som ikke krever tilkobling? Jeg er overbevist om at de fleste, om ikke alle, av stemmegjenkjenning gjøres i selve terminalen. Derfor er det ikke noe poeng i å måtte være online for å åpne en app eller spille en sang.

Jeg tror også en måte å få Siri til å vokse eksponentielt er åpne grensesnittet ditt for utviklere ved hjelp av et API, for å tillate samhandling med andre apper. Kan du tenke på noen andre forbedringer?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!