siri-iphone-5s

Siri-versjonen som er inkludert i iOS 7 vil ikke være en beta

Siri vil ikke lenger være en beta med utgivelsen av iOS 7

Apple introduserte Siri først sammen med iPhone 4S i oktober 2011. Da var Cupertino-selskapets digitale assistent veldig begrenset og knapt i stand til å utføre noen få oppgaver på enheten. I tillegg kjente han heller ikke mange språk, bare: engelsk, fransk og tysk.

Etter flere iOS-oppdateringer og ganske mye utviklingstid, har veiviseren blitt bedre. Nå Siri er i stand til mye mer, forstår andre språk (hvorav er spansk) og også mange av feilene og feilene som var i de første versjonene har forsvunnet av full.

siri-iphone-5s

Siri vil få et helt nytt utseende i iOS 7. Cupertino-selskapet har benyttet seg av redesignen til operativsystemgrensesnittet for å gi den digitale assistenten en ansiktsløftning. Med iOS 7 vil du ha et mye enklere bilde, men også mer moderne.

Inntil nå Apple har alltid vist på sin hjemmeside at Siri var en tjeneste som var i beta. Med den siste oppdateringen til selskapets hjemmeside, har enhver henvisning til at Siri var en beta forsvunnet. Det vil si 18. september, når iOS 7 blir utgitt offentlig, Apples digitale assistent vil ikke lenger være en beta, for å være en endelig versjon, som kommentert på iPhone i Canada.

Siri er ikke lenger en beta, men det betyr ikke at Apple slutter å jobbe med den digitale assistenten

siri-web-apple

Dette betyr selvfølgelig ikke at Apple kommer til å slutte å jobbe med Siri. Forhåpentligvis selskapet fortsett å utvikle nyheter rundt den digitale assistenten. Nye funksjoner og nye muligheter som gjør det mye mer nyttig enn det er i dag.

Vi håper også at Apple vil kunne gjenskape noen av funksjonene som er begrenset til bestemte geografiske områder. For eksempel lar Siri deg kjøpe kinobilletter i USA, men ikke i resten av verden. Det ville være veldig interessant for Cupertino-selskapet å komme til avtaler med selskaper fra forskjellige land for å kunne tilby denne typen tjenester fra sin digitale assistent. Tror ikke du

Dette er bare et eksempel, det er mange andre funksjoner som ikke er tilgjengelige for brukere over hele verden. Vi vil gjerne at Apple skal jobbe i denne retningen og selvfølgelig fortsette å utvikle nye muligheter for Siri nå som det ser ut som om det endelig kommer ut av beta.