contadores Skip to content

Siri vil kunne sverge i iOS 12

Kvinne som snakker med Siri

Vi er mange iOS-brukere som virkelig tror på potensialet til Siri, men som likevel vi savner en viss dose naturlighet. I tillegg til Cortana eller Alexa har de detaljer og gester som bidrar menneskeheten til sin kunstige intelligensSiri kommer ofte til kort. Husk at vi ikke snakker om responsen din eller intelligensmotoren din, vi snakker om noe mye dypere: bakgrunn, karakter, personlighet eller til og med “sjel”.

Det ser ut til at Apple har hørt bønnene våre. Den nye versjonen av iOS, den tolvte, vil omfatte, blant mange andre nye funksjoner, en fullstendig Siri-fornyelse. Denne oppdateringen til Apples smarte assistent ville ta sikte på å styrke og styrke sin posisjon i det virtuelle assistent-segmentet, i et 2018 som presenterer nøkkel I den forbindelse, spesielt for salg (til slutt) av Apples anerkjente smarthøyttaler: den splitter nye Homepod.

Siri blir fullstendig fornyet med en nysgjerrig funksjon

Som Craig Federighi har avslørt, Siri Utviklingssjef, i et nylig intervju, bortsett fra en serie forbedringer i intern intelligens som vi vil forvente i løpet av denne dagen, Siri vil kunne banne. Denne forbedringen vil bli introdusert med oppdateringen til iOS 12, det vil si om et år. Vi kan be den nye Siri om å lufte med oss ​​eller til og med konkurrere for å se hvem som slipper det mest eksplosive. I tillegg, som Federighi påpeker i intervjuet, vil Siri lære av oss og tilpasse fornærmelsene sine til vår måte å snakke på, slik at vi føler for en til av kretsen vår.

Det må huskes at Craig Federighi har vært ved roret til Siri i bare et par måneder, og kan skryte av å være et målestokk når det gjelder programvareteknikk. Apple har bestemt seg for å forlate fornyelsen av Siri i hendene, og uten tvil starter Federighi veldig sterk.

Banning vil bringe Siri nærmere brukerne

En av de mest slående funksjonene i denne nye Siri-funksjonaliteten er det avhengig av det geografiske området brukeren befinner seg i i tillegg til språket i konfigurasjonen, Siri vil justere ditt svergerordforråd og den vil bruke de som er nærmest eieren. For eksempel, hvis vi er i Bilbao eller San Sebastián, vil Siri kunne kalle oss “Pepelerdo”, mens hvis vi gjør henne ukomfortabel fra Mexico, vil hun sannsynligvis “sende oss til helvete.

Med denne forbedringen legger Apple alt kjøttet på grillen for å konkurrere i 2018 i den aller første divisjonen av smarte assistenter. At du har ønsket deg mer? Vel, det er en endelig overraskelse. I denne videoen kan du se en, fortsatt veldig grønn, Siri-prototype som fornærmer noen Apple-ingeniører. Hva en kinn, ikke sant?