contadores Saltar al contenido

Siri vil være kompatibel med WhatsApp i iOS 10

WhatsApp vil bruke noen av de nye funksjonene i iOS 10, inkludert tilkobling med Siri, som rapportert fra WABetaInfo Twitter-kontoen.

I iOS 10 vil brukere ha muligheten til det send WhatsApp-meldinger via Siri og til og med for å ringe samtaler med kontaktene dine.

I tillegg vil brukere kunne svare på WhatsApp-samtaler direkte fra iOS 10 Lock Screen.

WhatsApp-dest-640x341

Apple har åpnet Siri SDK for tredjeparts applikasjonsutviklere, og WhatsApp er klar til å dra nytte av fordelene.

WhatsApp vil i tillegg også ha støtte for iOS 10 Rich Notifications, som vil gi brukere mange flere detaljer, mer info og til og med miniatyrbilder av bilder og videoer.

Varsler-beriket-640x336

Lekkasjen indikerer det også WhatsApp versjon 2.16.10 skal endelig introdusere videosamtaler på sin iOS 10-app. Videre er støtte for GIF-er ennå ikke bekreftet.

Når det gjelder Android, WhatsApp kunne ta med tegneverktøy til applikasjonen, siden tegn på det samme ble funnet i kodingen av beta for Android. Selv om det i iOS 10 mest sannsynlig er at Apple vil begrense WhatsApp angående denne funksjonen, siden det er en av de nye funksjonene i Meldinger for iOS 10.

Heldigvis vil WhatsApp fortsette å implementere nye endringer i applikasjonen for iOS og Android. Til nå har appen allerede integrert kompatibilitet med PDF-er, med Google Drive, med OneDrive og har forbedret krypteringen, i tillegg til mange andre nye funksjoner.

Kilde | IndianExpress