contadores Skip to content

Siri vil være mye smartere i iOS 9

Å bruke Siri, iOS-stemmeassistenten, fra en iPhone eller en iPad er et under. Tillat oss søk etter all slags informasjon og innhold, planlegge hendelser, legge til påminnelser, sende meldinger og til og med åpne applikasjoner.

Siri utvikler seg kontinuerlig, lastehastigheten og søkepresisjonen er økt i iOS 7, flere funksjoner og kommandoer er lagt til, og i iOS 8 har musikkidentifikasjon ved bruk av Shazam, i tillegg til aktiveringen “Hey Siri!”.

siri-ios-9 (1)

Men i iOS 9 har Apple ønsket å gå et skritt videre. Siri vil være mye mer omfattende og smart, og vil kunne åpne bilder og videoer som er lagret på iPhone eller iPad. Men dette er ikke alt, det er fremdeles mye mer …

Hva vil Siri kunne gjøre i iOS 9?

Siri vil forvandle seg til en mye mer komplett stemmeassistent samler alle slags informasjon og data om hvordan vi bruker iPhone eller iPad og anbefale nye måter å bruke det på, tolke naturlig språk og konvertere det til kommandoer.

Hvis vi for eksempel er på et nettsted i Safari, kan vi det lage påminnelser med Siri spør ham “Påminn meg om dette senere”, og Siri vil omdirigere oss til samme nettsted når vi trenger det.

siri-ios-9 (2)

Siri vil analysere informasjonen om våre daglige vaner, og notere oss plasseringen vår, datoen, klokkeslettet på dagen, applikasjonen som vi har åpnet og selv om det er andre iOS-enheter som opererer.

Disse forbedringene er ganske enkelt blitt implementert slik at Siri kan forutse bevegelsene våre og kunne vite hva vi vil uten å bruke tredjepartsapper eller løfte en eneste finger.

Et annet eksempel på hva Siri vil kunne gjøre i den nye iOS 9: hvis vi kobler earpods, åpner iPhone automatisk Music-applikasjonen og skal spille de siste sangene. Og hvis vi kobler iOS-enheten til bilen, vil Siri anbefale lydboken som vi har lyttet til hver dag (for eksempel).

siri-ios-9 (4)

Også, Siri vil også lese e-postene våre for å se om vi har blitt invitert til arrangementer og vil varsle oss og / eller vil opprette påminnelser i kalenderappen iOS fullstendig automatisk.

Det er fortsatt mer! Siri vil kunne ta hensyn til native apps, og hvis vi får en samtale fra et ukjent nummer, vil Apples taleassistent sjekke e-postene og kontaktene våre for å prøve å finne ut hvem som ringte oss.

Sammenligning: Siri på iOS 8 og iOS 9

Mer om iPadizate: 50 Siri-kommandoer som får deg til å le

Hva synes du om forbedringene, funksjonene og nye kommandoene til Siri i iOS 9? Hva vil du at jeg skal kunne gjøre i fremtidige oppdateringer? Vi vil gjerne at du tar bestemte handlinger innen tredjepartsapper, for eksempel å åpne en bestemt video på YouTube eller komponere en tweet på Twitter.