contadores Skip to content

Siste bilder av hvordan iPad Pro ville bli presentert 30. oktober

Som mange av dere vet, kunngjorde Apple feiringen av en spesiell begivenhet 30. oktober. I denne konferansen selskapet av det bitt eple vil presentere nye iPad-modeller og muligens oppdateringer til iMac-, MacBook- og / eller Mac mini-datamaskiner.

I dag har det dukket opp noen nye gjengir skapt av designeren Victor Kádár som viser oss Hvordan kunne utformingen av iPad Pro som Apple presenterte 30. oktober?. Disse bildene stemmer overens med alle ryktene som har sirkulert i nettverket de siste månedene.

Dette konseptet med iPad Pro viser oss et nettbrett med flate kanter, uten startknapp og med en skjerm som dekker praktisk talt hele fronten fra terminalen. Men det viser oss også andre veldig interessante detaljer som er verdt å fremheve.

Det kan interessere deg | Hvilke produkter du kan forvente fra grunntonen 30. oktober?

Nye gjengivelser av iPad Pro 2018

Først av alt skal det bemerkes at iPad Pro 2018 kommer med Face ID ansiktsgjenkjenning. Men det vil ha en fordel med hensyn til Face ID på iPhone X, XR, XS og XS Max, og det er at nettbrettet vil tillate deg å bruke ansiktsgjenkjenning både vertikalt og horisontalt.

Apple kunne presentere en iPad Pro med en 12,9-tommers skjerm og implementere smalere sidekanter for å redusere dimensjonene av enheten og en iPad Pro med en 11-tommers skjerm med dimensjonene som er identiske med det nåværende 10,5-tommers nettbrettet.

Vi vet også at selskapet til det bitte eplet vil erstatte den tradisjonelle USB Lightning-porten med en USB-C-port. Smart Connector kan også flyttes til bunnen av enheten. På den annen side har trådløs lading ikke blitt snakket om, men det ville ikke skade hvis den ble støttet. Det er også spekulasjoner om at iPad Pro 2018 vil ankomme sammen med en andre generasjons Apple Pencil som vil tilby eksklusive funksjoner for nettbrettet.

Spor | 9to5Mac