Siste rykter om iPhone 5s: kamera med dobbelt skudd

For de som ikke vet hvordan de skal leve uten dem, returnerer vi i dag med en ny gruppe rykter om de som får håret til å gå på slutten, for selv om de alltid gjør det når de gir oss fersk informasjon, i tilfelle Apple-merket null enn mer enn noen gang Fordi vi har ventet lenge på muligheten for å ha offisiell informasjon, og mellom forsinkelsene de opplever og fallene vi har fortalt deg om, er sannheten at usikkerheten er på maksimale historiske nivåer. Men det gjør ikke noe, vi følger våre egne og i dag skal vi fortelle deg hva som skjer med ny iPhone 5s.

Ryktene vi snakker om i dag refererer ikke bare til det som virker stadig bekreftet informasjon om det faktum at det nye Iphone 5s Det vil omfatte det nye operativsystemet iOS 7, men kameraets muligheter for hva som vil være den siste Apple-terminalen, som i dette tilfellet kan ha et mer interessant 2MP sekundært kamera hvis vi sammenligner det med de nåværende alternativene som håndteres i markedet og spesielt med konkurransen.

Men i tillegg til megapiksler på kameraet i dette tilfellet, har det blitt lekket at neste iPhone 5s Det kan komme med et alternativ som ligner på konkurrentene, med det såkalte dual-shot kameraet, som gir muligheten til å bytte kameraer og ta bilder med begge linsene. Så mye LG som Samsung De har allerede innlemmet den funksjonen, så de er i det minste for sent, men de kommer, tror du ikke?

Mer info | GSM Arena