contadores Skip to content

Skitch for iPhone og iPad er nå kompatibel med iOS 8-utvidelser

Skitch, den nyttige bruken av EvernoteDen er oppdatert til versjon 3.3.2 og har lagt til kompatibilitet med utvidelsene av iOS 8. Takket være dette nye verktøyet vil vi kunne redigere bilder i tredjepartsapplikasjoner og i den opprinnelige Photos-appen.

Kanskje noen av dere fremdeles ikke kjenner Skitch, som en oppsummering kan vi si at det er en applikasjon med verktøy for fotoredigering så enkel som nyttig og effektiv; klippe, merke, legge til tekster, understreke …

Dette er versjon 3.3.2 av Evernote Skitch-appen

Denne oppdateringen er den første siden september i fjor, og den nye versjonen er dedikert til korriger noen feil og forbedre stabiliteten av appen i de forskjellige versjonene av iOS. Men Skitch har også sluttet seg til iOS 8-utvidelsesfunksjonaliteten.

skitch-extensions-ios-8 (2)

For å få tilgang til Skitch-utvidelsene må vi åpne iOS 8-delingspanelet. De to utvidelsene har samme funksjonalitet og gjenspeiler den grunnleggende strukturen i Skitchs verktøyvalg.

skitch-extensions-ios-8 (1)

Sannsynligvis har de fleste av dere oversett denne nyheten, dette er fordi Evernote har ikke gjort innføringen av denne funksjonaliteten offentlig i App StoreVi vet ikke hvorfor, fordi de som sagt ikke har snakket om det.

skitch-extensions-ios-8 (3)

Last ned Skitch

Skitch krever iOS 7.0 eller nyere, er kompatibel med iPhone og iPad, og viktigst av alt … det er gratis!

I mitt tilfelle bruker jeg Skitch ofte, viser det seg et veldig praktisk verktøy når du deler innhold, lager tutorials eller bare for å fremheve et eller annet element i fotografiene. Jeg liker ideen om å ha Skitchs redigeringsinnstillinger i den native Photos-appen til iOS 8, men fra det de forteller oss fra Macstories og fra det vi har vært i stand til å bekrefte, fungerer det fortsatt ikke riktig og henger noen ganger.

skitch-extensions-ios-8 (4)

Det kan interessere deg … De beste fotoredigeringsutvidelsene for iPhone.

Til slutt, og før du tar farvel, er det verdt å nevne at for å aktivere Skitch-utvidelser i iOS 8 Du må velge et bilde og klikke på “…” -knappen i både Bilder og Skitch-appen, som indikert på bildene. Eventuelle spørsmål eller forslag er velkomne. Hvilken app bruker du for å redigere bildene dine?