Skjermbilder for iPhone 6, iPad PRO og iWatch kan være i utvikling

I utviklingsskjermer som kan montere fremtidens iPhone 6, iPad Pro og iWatch

Teknologiens verden er som denne, produktets livssyklus blir kortere og mindre morsom, siden når du mottar den splitter nye siste iPhone-modellen, eller ethvert annet produkt, begynner det å oppstå rykter om en ny enhet som får deg til å føle at du har kjøpt noe foreldet.

Som jeg sier dette er den verdenen vi lever i, der informasjonen er i konstant diffusjon og ingen kan kontrollere den. Det er kanskje derfor vi har rykter hver dag, noen med mening og andre uten det, av alle modellene som dukker opp eller ikke snart. I det siste snakket vi alle om Galaxy S5, men i dag er det tur til de bitte epleproduktene.

Og det er det, en undersøkelse av DisplaySearch har spurt om, igjen, om kildene hvilke skjermstørrelser og oppløsninger de utvikler for øyeblikket. Dermed kan vi spekulere i hvilken skjerm som vil være for hvilken mulig modell og hvilken ikke. Som du kan forestille deg, tror de at følgende skjermer er til neste iPhone og iWatch.

Size-skjermer-iPhone

Som du kan se, det som først tiltrekker oppmerksomhet, er en liten skjerm mellom 1,3 og 1,6 tommer med en ganske høy oppløsning (for sin størrelse) som kan være den som vil utstyre fremtidens Apple iWatch. Det er påfallende at det ser ut til å være en skjerm Fleksibel AMOLED, som ville være en revolusjon i sektoren wearables eller dingser å kle seg ut.

Nye modeller kan slippes i år

Screens-iPadPro-12,2

Et annet bemerkelsesverdig emne er to skjermer som er i utvikling, den ene 4,7 ″ og den andre 5,5 ″. Disse kan brukes i to forskjellige modeller av iPhone, eller det kan være en for en iPhone 6 og den andre for en hvilken som helst annen smarttelefon fra konkurransen, siden alle disse bare er forutsetninger. Den andre skjermen som vises tør jeg påstå at den vil være den til en ny Samsung-modell.

I tillegg til denne, De har også funnet en 12,9 ″ utvikling skjermmodell som kan matche iPad Pro., som vi har hørt i resten av ryktene, med en oppløsning på 2735 × 2048. På denne måten ville Apple overgå i dette produktsortimentet modellen lanserte av Samsung på CES for en uke siden som hadde en oppløsning på 2560 × 1600 og 247ppi.

tim-cook-screens

Som de minner oss om fra MacRumors, disse ryktene avsluttes i år, forhåpentligvis, med presentasjonen av disse forventede Apple-produktene. Når elven lyder, bærer vann etter min mening, men vi vet aldri hvor mye den egentlig bærer. Det vil si at når jeg ser det, vil jeg tro det.

Og du, tror du at disse produktene vil nå Apple Store på kort sikt?