Skjermdumpene til iOS 11 du ventet på

IOS 11-skjermbilder

Nå, og etter at det har gått en uke siden presentasjonen av iOS 11 på World Developers Conference, vil du ha sett mange videoomtaler av iOS 11, av den nye iPad Pro, og du vil ha lest om de nye funksjonene deres.

Det er veldig sannsynlig at du leser denne artikkelen fra beta-versjonen av iOS 11 på iPhone og / eller iPad. Imidlertid har du fortsatt en lang vei å gå før du blir kjent med alle aspektene ved den nye versjonen av Cupertino-firmaets mobile operativsystemprogramvare.

Ny iPad Pro

Som iPadizate-redaktør har jeg faktisk skrevet om nyhetene om iOS 11 i flere dager og fortsetter fortsatt å overraske meg hver dag med alle funksjoner, funksjoner og egenskaper som blir oppdaget.

Skjermbilder av iOS 11

Vi har samlet en serie skjermbilder som tilhører iOS 11 slik at du kan se på noen av de mest interessante funksjonene i iOS 11: Siri, Night Mode, Control Center, iMessage, Multitasking …

Siri

iOS 11

I tillegg til muligheten til å skrive tekst til Siri, har iOS 11 forbedret andre funksjoner i stemmeassistenten. Blant alle nyhetene, skiller det seg ut forny din design av brukergrensesnitt og sanntidsoversettelser.

iMessage

iOS 11

Sannheten er at iOS 11 ikke har brakt så mange endringer i iMessage som det gjorde med iOS 10. Men det er en veldig nyttig funksjon, nå appene i App Store for Messages er flyttet til bunnen, noe som gjør samspillet med dem mye mindre påtrengende.

Fleroppgavekjøring

iOS 11

iOS 11 har eksklusive funksjoner for iPad, de fleste av dem er relatert til Fleroppgavekjøring. Nå kan brukere dra og slippe elementer fra ett program til et annet, som du kan se på dette skjermbildet fra Safari og Mail.

Kontroll senter

iOS 11

Vi delte nylig denne informasjonen i en artikkel om iOS 11. Kontrollsenter, men det er aldri vondt å huske. Som du kan se på skjermdumpen, Kontrollsenteret er omgjort å være mer organisert og å være mye mer tilpassbar.

Spor | BGR