Skjulte, men veldig interessante nye funksjoner på iOS 9

Skjulte, men veldig interessante nye funksjoner på iOS 9

Når det bare er en uke etter ankomst av iOS 9, bringer vi deg en liten samling med noen av de mest interessante nyhetene som er inkludert i den siste versjonen fra Apples mobile operativsystem. Så fortsett å lese og ikke gå glipp av en eneste detalj.

I sin dag fortalte vi deg allerede på iPadizate alle nyhetene om iOS 9, men det er mange andre som ikke er så synlige og som går mer upåaktet hen. Derfor i dag skal vi se noen av disse egenskapene som forblir noe mer skjult for å si det mildt.

Skjulte nyheter om iOS 9.

Det vil interessere deg | Merknader i iOS 9: Oppdag alle nyhetene om appen.

Skjulte nyheter fra iOS 9 bør du vite!

Forbedringer i tapt modus

I iOS 9, når du går til Finn min iPhone og aktiverer du Mistet-modus, går enheten automatisk til laveffektmodus. På denne måten kan du få autonomi og dermed ha mer tid til å finne og gjenopprette den.

Skjulte nyheter om iOS 9.

Nye alternativer når du limer inn tekst i Safari

Når du limer inn tekst i adressefeltet eller i Safari-søkemotoren i iOS 9, vil du se at det er nye alternativer som ikke var der før. Avhengig av om det er en setning, ord eller URL vil det være to alternativer: Lim inn og søk eller Lim inn og gå.

WiFi-hjelp med mobildata

I iOS 9 har Apple introdusert en ny WiFi Assistance-modus som kan være veldig nyttig og som aktiveres fra Innstillinger – Mobildata. For dette må du ha dataene aktivert, og så når den trådløse tilkoblingen ikke er veldig bra, vil den automatisk bytte til å bruke dataene.

Skjulte nyheter om iOS 9.

Bruk iPad-tastaturet som styreflate

En veldig nysgjerrig nyhet eksklusiv for iPads er den i iOS 9 Du kan bruke tastaturet som om det var styreflaten til en datamaskin. Det er like enkelt som å plassere to fingre på tastaturet og flytte dem dit du vil markøren skal gå.

Skjulte nyheter om iOS 9.

Velg kvaliteten på videoene

Hvis du går til Innstillinger – Bilder og kamera i iOS 9 vil du se at du kan Velg kvaliteten som videoene skal spilles inn i, eller for å lage sakte film med den opprinnelige iOS Camera-appen.

Zoom inn når du ser videoene!

Vi fortsetter uten å neglisjere temaet til videoene, og det er det i iOS 9 muligheten for zoome inn på en video mens du ser på den. Alt du trenger å gjøre er den klassiske gesten til klype for å zoome.

Skjulte nyheter om iOS 9.

Dette er bare noen av nyhetene med iOS 9 som kan gå mer upåaktet av brukere, Men de er ikke de eneste. Så hvis du vet om noen som ikke er på denne korte listen, inviterer vi deg til å dele dem i kommentarene med oss ​​og resten av iPad-leserne.