free estadisticas Saltar al contenido

Skriv uten distraksjoner på iPad med iA Writer-appen

abril 1, 2020

I dag presenterer vi søknaden iA Writer for iPad, et av de beste alternativene for å skrive og skrive tekster på vårt elskede nettbrett. Hvis du ikke fant den riktige appen til skrivingen din, har du allerede en fast kandidat til å gjøre et uunnværlig sted i springbrettet ditt.

iA Writer for iPad

Du vet allerede at mange av oss elsker å skrive. Hvis du er i denne gruppen, vil du helt sikkert ha stoppet opp for å tenke på om det var en applikasjon for iPad som du kan slippe løs de mest banebrytende ideene dine, uten å bekymre deg for formatet.

Kanskje har du prøvd andre apper å skrive på iPad-en din, men de kompliserte grensesnittene deres har endt frustrerende og har etterlatt deg uten noe ønske om å prøve igjen. For alle dere iA Writer kommer, en applikasjon enkel å bruke, men veldig kraftig hvis du vil skrive på nettbrettet. Den er tilpasset retina-skjermen på den nye iPad, og gjør det mulig å jobbe vertikalt eller i landskap.

Noen ganger kommer ikke inspirasjon, og andre ganger gjør den det, men alle elementene vi har på skjermen distraherer oss og forhindrer oss i å fange ideene våre på den virtuelle siden. Den gode ideen til iA Writer er minimere menyer og tvinge oss til å fokusere hva vi vil skrive om. Og gutt er det verdsatt. Ordene flyter mye lettere når vi blir møtt med det blanke arket (selv om det er virtuelt), og lar temaet skrifter, farger og størrelser til side.

Som du ser på bildene, tastaturet har noen veldig kule knapper innebygd. Vi kan for eksempel gå mellom tegn med markører, og mellom ord med to veldig tydelige knapper. I tillegg har vi rask tilgang til noen av de mest brukte alternativene når vi skriver, for eksempel tilder, sitater og parenteser. Selvfølgelig er de eneste tegnene den støtter, de av de vestlige språkene, så du kan ikke skrive ord på kinesisk, japansk eller hebraisk.

På denne måten vil vi skrive med stor letthet og letthet på iPad-skjermen. Bortsett fra det, i øvre høyre hjørne har vi en teller med ordene og karakterene som vi har skrevet, slik at vi ikke mister tellingen. En knapp ved siden av disse markørene lar oss skjule den allerede korte menyen, slik at vi kan fokusere 100% på det blanke arket.

Og hva gjør vi med teksten når den er skrevet? Vel, vi kan synkronisere den gjennom iCloud eller Dropbox for å få tilgang til den eksternt, men vi kan også kopiere den for å lime den inn i et annet program. Det kanskje mest klassiske alternativet er mail den for å ha den tilgjengelig i format txt på datamaskinen vår, men vi kan også skrive ut teksten direkte hvis vi har en AirPrint-skriver konfigurert.

iA Writer for iPad er en fantastisk applikasjon for skrive og skrive tekster på nettbrettet vårt. Hvis det du ønsker er å glemme kompliserte grensesnitt og mange distraherende alternativer, kan du prøve det, så blir du ikke skuffet. Bare deg og fantasien foran den blanke skjermen.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Takk skal du ha!