Skuffelse med Motorola X-telefonen

Mye var forventet av Motorola X-telefon, Google-terminalen med Motorola-forsegling, som visstnok kom til å møte Nexus 4. I dag referanseresultater gjort med AnTuTu og resultatene er mildt sagt dårlige.

Bilde - Skuffelse med Motorola X-telefonen

Med denne testen er flere egenskaper ved terminalen bekreftet. Vil sykle a 4,7-tommers skjerm med en 720p oppløsning (1280×720) støttet av a Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1,7 GHz prosessor med Adreno 320-grafikk. Du blir trent med 2 GB RAM, a 32 GB ikke-utvidbar intern lagring (venter på å vite om det vil være flere versjoner, som skjedde med Nexus 4), og den kommer med Android 4.2.2 Jelly Bean.

Ved første øyekast er terminalen ikke dårlig. Problemet er at det var skjebnet til å være en av de beste telefonene på markedet, men Google har bestemt at dette ikke er tilfelle, siden hvis det var sant, ville det ha problemer med forholdet til LG og neste Nexus 5.

Relaterte innlegg: -Google X Phone, den første Motorola Nexus -Google forbereder Motorola “X Phone” -Motorola kunngjør terminalene som vil motta oppdateringen til Jelly Bean

via: Datahyllen