free estadisticas Saltar al contenido

Skype for iPad, kompatibel med iOS 9 Multitasking

abril 27, 2020

Uten tvil en av de mest interessante funksjonene ved lanseringen av iOS 9 er multitasking. Takket være Slide Over og Split View har iPad-brukere muligheten til å åpne flere applikasjoner samtidig. Noe sterkt etterlengtet i iOS i årevis.

Hvis noen av dere ikke er veldig kjent med disse funksjonene, anbefaler vi at du besøker denne komplette guiden for å bruke og aktivere multitasking av iOS 9, hvor du også kan sjekk om din iPad er kompatibel med hver av disse funksjonalitetene.

Skype i delt visning

Men som vi allerede antok i tidligere artikler, vil multitasking av iOS 9 ikke nå sitt fulle potensial før tredjeparts applikasjoner begynne å oppdatere inkludert kompatibilitet.

Skype: støtter endelig iOS 9 multitasking på iPad!

Først kom Star Walk 2, så var det Pixelmator-fotoredigerings-appen som fikk multitasking-støtte for iOS 9, forleden ble Slack og Telegram med, og nå er det Skype sin tur.

Microsoft har oppdatert sin flaggskip-iPad-direktemeldingsapp med støtte for Split View og Slide Over, så vel som andre nye funksjoner.

skype-multitasking-ipad (1)

“Millioner av mennesker bruker Skype hver dag for å dele lenker og bilder. De nye funksjonene Split View og Slide Over lar deg bruke Skype mens du bruker andre applikasjoner, noe som gjør å dele innholdet ditt enda bedre. "

Det stemmer, som representantene for Skype informerer oss, nå vil iPad-brukere ha muligheten til å chatte med våre venner og familie mens de ser på videoer, lytter til musikk, surfer på nettet og mens de utfører hundrevis av andre handlinger.

skype-multitasking-ipad (2)

Den nye applikasjonen, versjon 6.3, tilbyr oss muligheten til å starte chatter med Skype-kontaktene våre direkte fra Spotlight-søk, som ble merkbart forbedret i iOS 9.

Nå tillater oss også Skype for iPad svare på varsler uten å åpne appentakket være funksjonen “rask respons” i varslingssenteret iOS 9. Er det ikke bra?

Last ned Skype

Hvis du ennå ikke har lastet ned og installert den på din iPad, eller hvis du vil oppdatere appen direkte herfra, kan du gjøre det gjennom denne knappen:

Det er ingen tvil om at disse nye funksjonene i Skype for iPad-oppdateringen har blitt etterlengtet av iOS-brukere. Nå alene Få apper igjen for iPad multitasking-støtteFor eksempel Facebook og Messenger. Hvilken app vil du være kompatibel med Split View og Slide Over?