free estadisticas Saltar al contenido

Skype inkluderer gruppevideosamtaler av 25 personer på iPhone og iPad

abril 28, 2020

I det siste ser det ut til at selskaper har satset på å utvide grensene for grupper. For ikke lenge siden utvidet WhatsApp maksimalt for gruppene til 256 personer og nå Microsoft har oppdatert Skype-appen for iOS og Android for å inkludere gruppevideosamtaler på opptil 25 personer.

Som vi kunngjorde i iPadizate i januar i fjor, tillater Skype allerede gruppevideosamtaler på iPhone og iPad. Denne funksjonen var bare tilgjengelig i skrivebordsversjonen av Skype, men det har ikke vært før nå når det er utvidet til applikasjoner for mobile enheter, og er at det vil glede seg over iOS- og Android-brukere.

Skype inkluderer gruppesamtaler på iPhone og iPad.

Foreta videosamtaler med Skype-appen på opptil 25 personer

Så hvis du vil foreta videosamtaler og samle flere personer i dem, nå kan du gjøre det direkte fra iOS-enheten din veldig enkelt og raskt. Funksjonen har begynt å rulle gradvis ut i USA og EuropaSå hvis du ikke har det tilgjengelig ennå, fortvil ikke fordi det ikke vil ta lang tid å komme til deg.

Skype inkluderer gruppesamtaler på iPhone og iPad.

Hvordan Skype-gruppevideoanrop fungerer, ligner veldig på Google Hangouts. Så da du vil ha i fullskjermbilde av personen som snakker, mens resten av medlemmene vises i det små, og du har ingen problemer med å se hvem som snakker.

Last ned Skype-appen på din iPhone eller iPad

Skype har to forskjellige applikasjoner, enten du har en iPhone eller en iPad. Begge er nylig blitt oppdatert for å inkludere 25-personers videosamtaler, samt for å fikse noen problemer og innføre noen forbedringer i driften.

Skype for iPhone

Skype for iPad

Hva synes du om 25-personers Skype-videosamtaler? Tror du det vil være nyttig for deg?

Spor | Skype.