contadores Skip to content

Skype lar nå dele skjermen på iOS-enheter

Teknologi har hjulpet oss til å være mer koblet enn noen gang med våre kjære. Det er veldig enkelt å ha en telefonsamtale med noen som er tusenvis av miles unna, og det samme med en videosamtale. Det er mange tjenester for videosamtaler det mest ikoniske er skype.

Det kan være at de siste årene har sluttet å ha så stor prominens fordi det er rivaler like sterke som FaceTime eller WhatsApp videosamtaler, men Skype markerte en æra og fortsetter å oppdatere regelmessig for å legge til nye funksjoner og fikse sikkerhetsproblemer. Den siste er å dele skjermen på mobile enheter.

Tilgjengelig for betabrukere

Det er 8 år siden Microsoft bestemte seg for å kjøpe Skype, og heldigvis tillot den ikke å bli glemt. Den har versjoner for smarttelefoner og nettbrett med operativsystemet iOS og Android, som nesten er der det får mest nyheter. Det siste tillater brukere del hva som skjer på din iPhone, iPad eller terminaler med det grønne androidsystemet.

I øyeblikket funksjonen bare tilgjengelig for personer som er påmeldt betas-programmet, som du kan bli med på via Skype Insider-siden. Som The Verge sier, denne funksjonen er veldig nyttig for selskaper og arbeidsteam fordi de enkelt kan dele PowerPoint-presentasjoner eller notater.

Microsoft har ikke gitt en offentlig utgivelsesdato. for alle brukere som ikke er påmeldt Insider-programmet, selv om det sannsynligvis vil være tilgjengelig om noen uker. Guttene til The Verge har testet den nye beta-versjonen og kommenterer at funksjonen, i hvert fall for iOS, ennå ikke er aktivert til tross for at Microsoft gjør det kjent gjennom en offisiell uttalelse.

Det er best å vente noen dager og unngå mulige problemer som kan oppstå når du bruker prøveversjoner.