Tilbud og gratis iPad-apper og spill (20. oktober)

Skyv over og delt visning: Dette er den nye multitaskingen av iOS 9

Den offisielle lanseringen av iOS 9 kommer til høsten, og den vil gjøre det sammen med imponerende funksjoner, funksjoner og nyheter. Et av de mest overraskende nye verktøyene som ble presentert på WWDC15 var uten tvil den forventede ekte multitasking for iPad.

Multitasking av iOS 9 Det vil endre bruken vi gir til nettbrettene og smarttelefonene våre totalt fra Apple. Og hvordan! Vi har ventet på denne funksjonen i mange år, og til slutt, med lanseringen av det nye Cupertino mobile operativsystemet, vil vi kunne gjøre bruk av den.

Valg av apper i Slide Over

Ekte multitasking i iOS 9: delt visning, skyv over og bilde i bilde

Som mange av dere allerede har visst i noen måneder, vil multitasking for iPad komme gjennom tre forskjellige funksjoner: Delet visning, skyv over og bilde i bilde. Neste gang skal vi snakke litt om hver av dem …

Skli over

Slide Over kan aktiveres i alle kompatible applikasjoner. For å aktivere denne funksjonen må vi skyv fingeren fra høyre side av iPad til venstre og et andre vindu vises som opptar en tredjedel av skjermen.

Faktisk, Slide Over vil IKKE tillate oss å ha ekte multitasking, siden det vil gjøre at den forrige applikasjonen blir i bakgrunnen. Men det er veldig nyttig når det gjelder å raskt sende en e-post, skrive notater eller legge til hendelser og påminnelser.

Skli over

Splitt utsikt

Split View-funksjonen er sannsynligvis en av de mest etterlengtede og nyttige i iOS 9. På en iPad Air 2, ja vi glir over (funksjonen som vi snakket om tidligere) lenger til venstre vil aktivere Split View.

Split View vil tillate oss å samhandle med to applikasjoner samtidig ved å dele iPad Air 2-skjermen i to deler. I teorien skal fluiditeten være total, men det er mulig at avhengig av batterinivå, dataanvendelsen til appene og den tilgjengelige plassen på enheten, kan det oppstå feil og / eller bremser.

Splitt utsikt

Bilde i bilde

Personlig er Picture in Picture-funksjonen min favoritt i iOS 9. Den lar oss se videoer i bakgrunnen mens vi bruker andre applikasjoner. Til og med FaceTime videosamtaler!

I tillegg kan videoen være endre størrelse og endre stilling. Det er ingen tvil om at det er noe brukere av iOS 9 vil elske. Kan du tenke deg å se videoer mens du chatter uten å måtte bruke jailbreak-justeringer? Flott!

Bilde i bilde

kompatibilitet

Foreløpig støttes disse funksjonene bare av innfødte iOS-apper. men Apple har allerede gjort tilgjengelig for utviklere en omfattende støtteguide og dokumentasjon for Split View og Slide Over. Så snart kan vi ha ekte multitasking i tredjepartsapplikasjoner.

For iOS-enheter fungerer Slide Over og Picture in Picture på iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2 og iPad Mini 3. Når det gjelder Split View, kan bare brukes på iPad Air 2takket være den kraftige A8X-prosessoren.

Valg av apper i Slide Over

Det kan være av interesse for deg … Jailbreak-inspirerte iOS 9-funksjoner

Hvordan delt visning, skyv over og bilde i bilde fungerer

Sikkert mange av dere vil se på bruken av disse tre fantastiske og spektakulære funksjonene i iOS 9, ikke sant? I så fall inviterer vi deg til å spille av følgende video fra MacRumors:

Hva synes du om Split View, Slide Over og Picture in Picture? Hvilken er din favoritt