free estadisticas Saltar al contenido

Sleep Cycle vs Sleep Time, Hva er det beste alternativet?

abril 26, 2020

Å sove godt er viktig for helsen vår, og iPhone kan bidra betydelig til å forbedre livskvaliteten takket være applikasjoner for spore, analysere og overvåke søvn.

I dag vil vi hjelpe deg med å bestemme hvilken applikasjon som er bedre i en Sammenligning mellom søvnsyklus og søvntid, to av de mest populære søvnovervåkende appene i App Store.

Vi analyserer dem, og du bestemmer deg, selv om ja, vi er sikre på at uansett hvilken applikasjon du velger, vil du sove fredelig.

Sovetid-app

Sammenligning mellom søvnsyklus og søvntid

Først av alt bør vi begynne med å snakke om priser, som er det første vi virkelig vurderer før vi installerer en applikasjon på iOS-enheten vår.

Sovesyklus vekkerklokke koster € 1,99 og den har integrerte kjøp som vi kan aktivere SleepSecure-funksjonen, et verktøy som lar oss synkronisere søvndataene våre mellom forskjellige enheter takket være skytjenester.

For hans del, Sleep Time har en helt gratis versjon og en plussversjon, hvis nedlastingslenke vi også legger igjen nederst.

Sleep Cycle App

Sleep Cycle tilbyr opptil 15 forskjellige melodier for alarmen, mens Sleep Time har 20 forskjellige alarmer. Begge appene tilbyr svært detaljerte statistiske graferSelv om sovetid lar oss organisere dem i uker og / eller måneder.

I tillegg tillater det søvntid lagre søvnovervåkningsdata i skyen ingen kjøp i appen kreves og støtter hjertefrekvens og Apple Health.

Sleep Cycle App

Når det gjelder søvnsyklus, har den en funksjon som tillater oss eksporter alle søvndata til en Excel-fil å analysere dem mer nøye. Noe som faktisk positivt kan hjelpe oss med å forbedre søvnen.

Til slutt er det viktig å merke seg at de to applikasjonene gir oss interessante alternativer for å hjelpe oss med å sovetakket være avslappende lyder og akustiske omgivelser.

Hvilken holder du?

Har du allerede bestemt deg for det ene eller det andre? I så fall lar vi deg begge applikasjonene her, slik at du kan laste ned dem direkte fra App Store:

Sovesyklus

Sovetid

Hvilke av disse to søvnovervåkingsapplikasjonene likte du mest? Vil du dele med oss ​​noen annen lignende applikasjon? Del tvil, forslag, anbefalinger og bekymringer fra kommentarfeltet. Takk skal du ha!