contadores Saltar al contenido

Slette meldinger på WhatsApp vil endelig være mulig

De siste månedene har vi sett ankomsten til ganske mange nyheter kl Hva skjer. Den siste saken er den som fulgte med den siste oppdateringen: videosamtaler, som siden 15. november allerede er tilgjengelig for alle, og som også har den samme krypteringen av samtalene for å være sikrere.

I oktober kom det nye måter å tilpasse bilder med bilder, tekst og emoji før levering. Men det neste som kommer kan være en funksjon som mange brukere har bedt om i lang tid: muligheten for slette meldinger i WhatsApp-chats. La oss se hva dette handler om.

Slette meldinger på WhatsApp kan endelig være en realitet

Enhver endring i WhatsApp har mye ringvirkning, siden den allerede har mer enn 1000 millioner brukere over hele verden. Og nå kommer nyheter fra WABetaInfo Twitter-kontoen, som har gjentatt a ny funksjon som vises i beta-versjonen av applikasjonen. Den nye funksjonen, kalt “Tilbakekalle”, serverer til slett en melding på en slik måte at den forsvinner både for den som har skrevet den og for den som har mottatt den.

WhatsApp iOS

Gode ​​nyheter, ikke sant? Hvem har aldri ønsket å slette en melding uansett grunn? Vel, det ser ut til at dette alternativet kan komme ganske snart, men med en særegenhet som noen kanskje ikke liker. Som jeg nevnte vil teksten bli fjernet og vil ikke lenger være synlig for både avsender og mottaker, men på plassen det okkuperte vil det være et skilt som vil si noe som ligner på: “Meldingen er slettet”.

Se på | WhatsApp er oppdatert i iOS slik at vi sender Live Photos som animerte GIF-er

Denne nyheten har blitt testet i en evalueringsversjon for iPhone, spesifikt 2.17.1.869. Måten sletting av meldinger kan aktiveres på er fremdeles ukjent. I alle fall er det å håpe at vi før og siden kan sjekke det på telefonene våre fordi vi allerede er i beta, neste trinn er å lande på den offisielle versjonen. Hva synes du om denne måten å slette meldinger? Forventet du noe slikt på WhatsApp?