contadores Skip to content

Slik aktiverer du iPhone X-skjermen

Vi fortsetter med flere triks om iPhone X, the Apple-stjerneterminal og at den ble kunngjort 12. september i en svært etterlengtet grunnton.

Denne enheten har forårsaket alle slags sensasjoner, fra de som synes det ikke er så ille, til de som elsker det. Apples innsats har betydd et forventet vendepunktsiden designen på telefonene ikke hadde endret seg siden 2014. Og med iPhone X kommer disse endringene ikke bare estetisk, men internt.

iOS 11 har klart å ta iPhone-opplevelsen til et høyere nivå. Face ID deg har gitt en glorie av magi Og den rammefrie OLED-skjermen har tatt opplevelsen et skritt videre. La oss se ytterligere forsinkelse mulighetene som denne terminalen tilbyr for å kunne låses opp.

Det kan interessere deg | Vi ønsker komplikasjoner på iPhone X-startskjermen

Slik aktiverer du iPhone X-skjermen

Det er veldig enkelt, du kan gjøre det på tre forskjellige måter.

  • Hent det opp, dette alternativet gjelder også for andre iPhone fra 6S. Gå til Innstillinger> Skjerm og lysstyrke for å aktivere eller deaktivere Lift for å aktivere.
  • Du kan bare trykke på skjermen.
  • Trykk også på sideknappen.

Hvis det ikke er klart for deg, kan du se denne videoen.

Med disse tre enkle bevegelsene kan du sjekke om du har varsling eller bare sjekke klokkeslettet. Og er at det faktum at iPhone X ikke har startknapp har vært en vri, men litt etter litt blir vi vant til det.

Og det er kjent at dette flaggskip Det har klart å bryte markedet, de omfangsrike kostnadene har gitt noen alarmer, men det er riktig at Apple har gjort det igjen, og hvordan!

Det kan interessere deg | Apple er inspirert av Samsung og vil også gi ut en sammenleggbar iPhone

Så hvis du likte denne artikkelen, husk anbefaler det på sosiale nettverk og kom med kommentarer, vi venter på deg.