Uncategorized

Slik aktiverer du mørk modus i Facebook-appen

mørk modus facebook

Etter lang ventetid bestemte Facebook seg endelig for å aktivere mørk modus på plattformen din. Først i nettversjonen og litt etter litt i mobilversjonen for iOS. Som vi har delt på andre anledninger, tar mange apper tid til å godkjenne den endelige versjonen av dette grensesnittet, fordi i motsetning til hva du måtte tro, krever prosessen med å endre for å beholde den samme grafiske identiteten nøye oppmerksomhet på mange detaljer og er noe som spesielt Kjente merkevarer er interessert i å bry seg.

Dermed har Facebook som en av de mest brukte digitale plattformene i verden også vært tålmodig til de har oppnådd et perfekt resultat, og selv om det ikke offisielt er kunngjort over hele verden, er det tilgjengelig for noen brukere av iPhone og iPad; hvis du er en av dem, forteller vi deg hvordan du aktiverer det.

Hvordan aktivere Facebook mørk modus på iPhone og iPad

For å sjekke om alternativet for å aktivere mørk modus på Facebook er aktivert, trenger vi bare å se etter disse alternativene i appmenyen:

1. Åpne bruken av Facebook på en iOS-enhet.

2.Tapp på fanen “Meny” i den nederste menyen.

3. Gå ned og trykk på “Personvern og konfigurasjon”.

Vi anbefaler deg | Slik ønsker WhatsApp å forbedre mørkemodus snart

I tilfelle de ikke har alternativet mørk modus i applikasjonen, har Facebook kunngjort at “bare en liten prosentandel” av iOS-brukere har funksjonen for øyeblikket. Er det mulig at nyere enheter har større sannsynlighet for å få mørkere modus før, men det ser ut til at dette blir nok en treg implementering av Facebook og gradvis vil den være tilgjengelig for alle brukere.

Inntil da, alt du trenger å gjøre er å sørge for å holde Facebook-applikasjonen oppdatert og sjekke snarveiene til “Personvern og sikkerhet” jevne mellomrom; det forventede mørkemodusgrensesnittet er veldig nært.

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU