contadores Skip to content

Slik angir du forskjellige ringetoner og meldinger for kontaktene dine på iPhone

iOS er et operativsystem som har blitt mer og mer, hvis vi ser tilbake på de første versjonene kan vi huske det det var et mye mer lukket system enn det er nå, noe som alltid har blitt kastet i ansiktet av brukere som prøvde med mer eller mindre suksess å diskreditere denne måten å operere på. Akkurat nå er alle øyne på iOS 12, som vi vil vite mer detaljer fra og med neste juni.

Heldigvis, iOS er nå et svært konfigurerbart system og i dag har vi utarbeidet en kort tutorial for å lære deg hvordan du går frem for å tildele en annen ringetone eller melding til hver kontakt. Verktøyet er veldig tydelig, det kan hjelpe deg å knytte en spesifikk tone til en kontakt vet hvem som ringer deg akkurat nå og hvis det passer deg eller ikke å hente telefonen.

Det kan interessere deg | Slik legger du til ekstra filtre til Bilder-appen på iPhone

Slik konfigurerer du ringetoner og meldinger.

  • Gå til kontakter, og velg den du vil knytte en bestemt tone.
  • Klikk på øvre høyre hjørne i Edit.
  • Gå ned og gå til ringetone, standard ringetone-alternativet vil bli satt, det vil si generisk lydtone for alle kontaktene dine.
  • Ganske enkelt Velg en annen ringetone, Du har mange alternativer å velge mellom. Hvis du vil ha noe mer personlig, kan du kjøpe det i iTunes-butikken.

Hvis du vil endre kontakttonen for meldinger, må du handle på samme måte ved å velge SMS-tonealternativet.

På denne enkle måten Du kan legge så mange toner du vil ha forskjellige anrop eller meldingerDu kan knytte en til din kone eller mann, en annen med foreldrene dine og en annen med sjefen din. Bruker du forskjellige tilpassede ringetoner? Hva er favorittnyansene dine? For dette og mer håper vi å vite i kommentarfeltet.

via | 9to5Mac