free estadisticas Saltar al contenido

Slik avbestiller du et abonnement på Apple Music, Netflix, HBO på iOS eller macOS

marzo 18, 2020

Slik avbestiller du et abonnement – Det blir stadig mer vanlig at selskaper som Apple tilbyr oss nye abonnementstjenester som Apple Music, Apple TV + eller Apple Arcade. Men også andre som HBO, Netflix eller utviklerne av spill eller applikasjoner, har begynt å tilby månedlige abonnement på sitt "Premium" -innhold, som du kan glede deg over på alle våre Apple-enheter et bredt spekter av filmer, musikk, magasiner, spill, etc.

Et innhold som vi bare kan abonnere på med TO TO bevegelser, men Hvor og hvordan administrerer jeg alle abonnementene mine i tilfelle jeg vil redigere eller kansellere dem?. For alle dere som lurer på hvordan det skal gjøres, har vi utarbeidet en tutorial med nødvendige trinn for å håndtere dem.

Slik avbestiller du et abonnement på Apple Music, Netflix eller HBO på iOS og macOS

Slik avbryter du et iOS-abonnement fra iPhone, iPad eller iPod Touch

Slik avbryter du et iOS-abonnement fra iPhone, iPad eller iPod Touch

iOS 13 har endret vei administrere eller kansellere tjenesteabonnement som Netflix, HBO eller Apple Music blant andre og apper med alternativer premium. Et mye enklere system å kontrollere abonnementene som oversvømmer App Store og som litt etter litt tar en god bit av budsjettene våre som vi kan ha under kontroll ved å følge disse trinnene:

 1. innstillinger

  Vi får tilgang til på vår iPhone, iPad eller iPod Touch the innstillinger.

 2. Apple ID

  I innstillingene klikker du på vår Apple ID (det er på toppen av alt)

 3. abonnementer

  Her vil vi finne en ny seksjon som inkluderer alle abonnementene våre til apper eller tjenester.

 4. Velg App

  Vi velger applikasjon eller tjeneste som vi ønsker å administrere (se neste fornyelsesdato, dens pris eller avbryt)

 5. avbryte

  Ved å klikke på 'Avbryt abonnement' Vi kan fortsette å bruke applikasjonen frem til datoen for fornyelse. På hvilket tidspunkt vil vi ikke lenger kunne få tilgang til tjenestene dine premium.

Slik melder du deg ut på macOS

Hvis det vi ønsker er administrere abonnementene våre fra iTunes på Mac-datamaskinene våreTrinnene vi må følge er følgende:

Lær hvordan du kansellerer et abonnement fra macOS
 1. På Mac-datamaskinene våre, vi åpner iTunes og hvis vi ikke hadde gjort det, skrev vi inn Apple-ID-en vår.
 2. I toppmenyen eller øverst i iTunes-vinduet velger vi Konto> Vis kontoen min. (Vi skriver inn passordet vårt på nytt).
 3. På siden 'Detaljer om Apple-kontoen din', vi blar ned til innstillingsdelen, og klikk på administrer i abonnementsdelen.
 4. Som med iOS, bare velg applikasjonen eller tjenesten vi vil administrere eller avbryte og klikk på Rediger.

Ved å følge disse enkle trinnene kan vi kontrollere hvert eneste av abonnementene på hver av tjenestene vi abonnerer på.