Uncategorized

Slik blokkerer du telefonnumre på iOS, Android og Windows Phone

Smarttelefoner lar oss alltid være koblet til internett, ha tilgang til all informasjonen som er der, de tillater oss også å være koblet til meldingsapplikasjoner som WhatsApp, Line eller Telegram med våre venner og familie. De har til og med en funksjon som mange allerede glemmer, du kan ringe og motta samtaler. Noen ganger kan vi imidlertid motta irriterende og uønskede samtaler, enten fra spam eller noen vi virkelig ikke vil se selv i maling. En løsning som vi har lenge, er å kunne be operatøren om å sperre et visst antall på linjen vår. Dette kan være noe tungvint og upraktisk. Men hvorfor ikke dra nytte av det faktum at vi har en smarttelefon slik at dette arbeidet utføres av det samme? Vi ser i denne artikkelen hvordan innkommende samtaler blokkeres iOS, Android og Windows telefon (de tre smarttelefonoperativsystemene med størst markedsandel)

iOS

Muligheten for å opprettholde en svarteliste eller svarteliste i iOS 7 Det er en ganske enkel ting fordi funksjonen er fullt integrert i selve systemet. Hvis telefonen vi vil sperre har den blant kontaktene våre, er den så enkel som fra telefonapplikasjonen å få tilgang til kontaktene, og et av de siste alternativene til kontakten er “Blokker denne kontakten”. Hvis det derimot er et nummer som ikke er til stede blant kontaktene våre, bør du søke blant nylige anrop for å berøre ‘i’ -ikonet og alternativene ‘Blokker denne kontakten’ vises igjen i alternativene som vises.

Husk at hvis du blokkerer en kontakt, gjør vi ikke bare samtalene dine, men med sms og til og med med Facetime du kan sende. Samtalene, SMS eller Ansiktstider mottatt fra en blokkert kontakt vil vises i samtalelisten vår, men i rødt med personens navn, hvis de er i kontaktene våre, eller ganske enkelt med nummeret, ellers.

Slik blokkerer du telefonnumre på iOSSlik blokkerer du telefonnumre på iOS

Android

Blokkering av kontakter på Android-smarttelefoner kan gjøres på to forskjellige måter. Vi kan bruke et tredjepartsapplikasjon hvis funksjon er den samme, eller vi kan bruke den opprinnelige telefonapplikasjonen til smarpthone. Verst i verden Android er at ikke alle enheter Android de har denne siste funksjonen integrert i samme enhet. Noen produsenter som har lagt til denne funksjonen i det siste på smarttelefonene sine, er Samsung, LG eller HTC.

Slik blokkerer du telefonnumre på AndroidSlik blokkerer du telefonnumre på Android

I Samsung-terminaler må du gå til “Telefon” -programmet og klikke på Menyen der du må klikke på alternativet “Samtaleinnstillinger”. I listen over alternativer som vises kan vi se at den første er «Avvis samtaler». Hvis vi trykker på den, er det eneste som er igjen å legge til tallene vi vil blokkere på svartelisten eller svarteliste. Når det gjelder en LG Smartphone er prosessen mer eller mindre identisk. I tilfelle av HTC med Sense 5 hva vi må gjøre er å gå til telefonboken og klikke på menyknappen i øverste høyre hjørne hvor vi kan finne alternativet “Blokkerte kontakter” der vi kan legge til tallene vi vil ha til svartelisten eller svarteliste.

Windows telefon

I tilfelle du vil sperre samtaler eller SMS for et bestemt nummer på en Smartphone med Windows Phone, må det tas med i betraktningen at vi må ha systemet oppdatert til GDR2-distribusjonen. I tillegg til at du trenger en ekstra applikasjon som du kan finne på WP Marketplace som heter «Ring + SMS-filterapplikasjon» av Nokia. Når vi installerer dette programmet finner vi blokkeringsalternativet i telefonapplikasjonen til Windows Phone-terminalen vår. Dette alternativet finner du i menyen som vises når du trykker på og holder en spesifikk kontakt. Vi kan også finne alternativet i menyen til telefonapplikasjonen i den siste posisjonen innen alternativene. Søknaden er gratis, og du finner den her

Slik blokkerer du telefonnumre i Windows PhoneSlik blokkerer du telefonnumre i Windows Phone

Som vi ser, blir det enklere å blokkere samtaler fra et telefonnummer eller smsene det sender oss. De siste versjonene av de tre mest utbredte operativsystemene på markedet har en viss mekanisme for dette arbeidet. Kanskje er tilfellet Android litt mer diffust, avhengig av produsenten av smarttelefonen, muligheten for at det er et svartelistealternativ integrert i systemet, men samtidig er det systemet som tilbyr flere tredjepartsløsninger for dette formålet.

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU