Uncategorized

Slik bruker du smarttelefonkameraet som webkamera

Slik bruker du smarttelefonkameraet som webkamera

Hvis webkameraet ditt går i stykker, eller du ikke har en, men du trenger en, i dag gir vi deg et alternativ. La oss lære deg det hvordan du bruker smarttelefonkameraet som webkamera. Med denne enkle metoden kan vi komme ut av problemer eller spare noen få euro. Vi må alltid prøve å få mest mulig ut av mobiltelefonen vår.

Slik bruker du smarttelefonkameraet som webkamera

For i dag vil vi bruke en app som i stor grad vil lette arbeidet vårt. Det vil være så enkelt som å laste ned det, følge trinnene vi vil sette inn og glede oss over resultatet. La oss komme til det uten ytterligere forsinkelse.

  1. Den første og viktigste tingen vil være å laste ned DroidCam. Vi venter på at den skal installeres automatisk slik at vi kan bruke den ordentlig. Gå inn på lenken og last den ned derfra, den har ikke noe tap.
  2. Slik bruker du smarttelefonkameraet som webkameraSlik bruker du smarttelefonkameraet som webkamera

  3. Neste trinn vil være å koble mobiltelefonen vår til datamaskinen. Hvis du ber oss om å installere drivere eller et annet krav, gjør vi det og venter. Når vi har alt klart, går vi videre til neste punkt.
  4. Vi må laste ned og installere Dev47apps-klienten.
  5. Slik bruker du smarttelefonkameraet som webkameraSlik bruker du smarttelefonkameraet som webkamera

  6. Når klienten er ferdig med å installere, vil et bilde som det du ser nedenfor vises. Det er det grunnleggende grensesnittet som vi vil bruke for å fungere. Som du ser er det veldig enkelt og intuitivt.
  7. Slik bruker du smarttelefonkameraet som webkameraSlik bruker du smarttelefonkameraet som webkamera

  8. Neste trinn vil være like enkelt som å klikke på ikonet med USB. I tilfelle du går deg vill, er det den som er rett i midten av de tre. Med dette er det vi vil gjøre å velge den tilknyttede enheten som webkamera. I vårt tilfelle har vi introdusert smarttelefonen, og det vil være det du bruker.
  9. Slik bruker du smarttelefonkameraet som webkameraSlik bruker du smarttelefonkameraet som webkamera

  10. Og klar, har du allerede webkameraet ditt klart til bruk når som helst. Hvis du vil vite mer om klienten, kan du gå inn på nettstedet: Droid47apps connect page.

For å fullføre vil jeg takke deg for besøket og oppfordrer deg til å bruke kommentarfeltet. Enten i denne samme artikkelen eller på det sosiale nettverket Google+. Uten mer sier jeg farvel og ønsker deg en lykkelig dag.

Vi fortsetter å se hverandre i Planetared!

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU