Slik deaktiverer du Facebook-minner

En god stund, Facebook Den har en seksjon som minner oss om publikasjoner som vi har laget for måneder eller år siden i profilen vår. Du kan bli plaget av at de dukker opp fra tid til annen, så du vil vite hvordan du gjør det deaktiver Facebook-minner.

Det er den såkalte seksjonen “En dag som i dag”, et minneseksjon som aktiveres for alle brukere og minner oss fra tid til annen om publikasjoner laget på Facebook på en dag som i dag, enten de har vært nyere eller veldig gamle.

Akkurat som du kan konfigurere hvordan Facebook kan minne deg om ting, siden du kan hindre innlegg fra å vises Mellom to datoer eller personer som du konfigurerer, kan du også deaktivere minnene helt, slik at ingen vises.

Bilde - Slik deaktiverer du Facebook-minner

Fjern varslingsvarsler på nettet

Kan deaktiver minner helt Fra Facebook-nettstedet, alt du trenger å gjøre er å åpne det sosiale nettverket fra datamaskinen din og logge på, og deretter utføre disse enkle trinnene:

  1. Gå til kolonnen med alternativer til venstre på Facebook-veggen din og skriv inn en som sier “minner” Hvis det ikke vises, må du sannsynligvis klikke på alternativet “se mer”.
  2. Når den nye fordelen åpnes, klikker du der hvor det står “varslinger“Øverst og sjekk det nye alternativet”ingen

Bilde - Slik deaktiverer du Facebook-minner

Og dermed, Facebook vil aldri varsle deg om noen form for minne i form av en publikasjon som du har skrevet tidligere, verken bra eller dårlig, så ikke en dag du kommer inn på Facebook vil du vite at du på denne dagen som for X år siden gjorde noe slikt.

Hvordan vite om noen har blokkert meg på Facebook

Deaktiver minner fra mobilen

Hvis du ikke har en datamaskin i nærheten, kan du også gjøre det slå av minner i mobilappen på Facebook fra Android- eller iPhone-mobilen din. Fremgangsmåten du må følge er også veldig enkel. Følg disse trinnene:

  1. Åpne Facebook og trykk på ikonet nederst i iPhone i form av tre vertikale striper.
  2. Gå inn til “minner”Og klikk nå på tegningen av giret som er øverst til høyre, der du må legge inn alternativet“varslinger” Der velger du “ingen“Og det er det.

Bilde - Slik deaktiverer du Facebook-minner

Se hvordan det er veldig enkelt deaktiver Facebook-minner, enten du gjør det fra Facebook på nettet eller via mobil. Dette vil unngå å måtte huske dårlige øyeblikk fra fortiden, men også noe annet godt du har gjenspeilet i profilen din.

Slik avbryter du venneforespørsler sendt på Facebook

Tabla de contenidos