contadores Saltar al contenido

Slik demper du en chat på Google Allo

Google Allo, har den nye meldingsapplikasjonen fra Mountain View-giganten allerede kommet og blir med i Google Duo-videosamtaler, med den hensikt å bli et alternativ å vurdere. Det er fortsatt for tidlig å vite om det vil lykkes med å angre WhatsApp, den ubestridte lederen, men det som er klart er at Google Allo er en veldig komplett applikasjon med interessante funksjoner, drevet av kunstig intelligens.

Hvis du ikke har prøvd det, anbefaler jeg at du gjør det, det er nå tilgjengelig for både iOS og Android. I tilfelle du allerede bruker Google Allo, oppdager du sikkert mulighetene det gir, som ikke er få. Du kan se på disse 5 triks for Google Allo det vil være veldig nyttig for deg. Og hvis du er interessert i å vite det hvordan du demper en prat, følg bare disse enkle trinnene:

en. Gå inn i samtalen du vil stille.

to. Klikk på profilbildet til kontakten, øverst til høyre på skjermen.

3. I rullegardinmenyen trykker du på “Demp” -knappen.

Google Allo iPhone hvit 1

I tilfelle du søker dempe en gruppechat, er prosessen nøyaktig den samme. Hvis det du vil gjøre er slå av lydene for varsler, Følg disse trinnene:

en. Klikk på menyen som ligger øverst til venstre på skjermen, ved siden av navnet Allo. Velg “Innstillinger”.

to. Enhetsinnstillingene åpnes. Fjern merket for “Varsler” -alternativet. Du kan også slå av meldingslyder, samt slå av vibrasjoner.

Google Allo iPhone hvit 2

Kan hende du også liker | Sammenligning Google Allo vs iMessage

Hvis du holder nede en spesifikk chat, alternativene for slette, deaktiver varsler eller blokkere. I dette aspektet er driften av Google Allo enkel og intuitiv, veldig lik den for andre meldingsapplikasjoner.