Slik demper du historiene om en kontakt på Instagram

I Instagram Mange ting kan skje, og følelsene som gis av hver profil kan være motstridende. Med andre ord, vi kan like en profil fordi den lager noen spektakulære fotografier, men i Stories det gjør bare spam eller reklame.

Det er der når vi vurderer hva vi skal gjøre. Følger vi ikke opp? Nei. Det er ikke nødvendig å gå til det ekstreme siden vi kan dempe historiene om den profilen uten å miste det.

Slik ser du appene med tilgang til Facebook

Hvordan tauser jeg historiene om kontaktene mine?

Bilde - Slik demper du historiene om en kontakt på Instagram

For å oppnå demp historiene fra noen av våre følgere på Instagram, må vi bare følge disse trinnene:

  1. Åpne Instagram-appen.
  2. Sveip til venstre for å finne hvem du vil dempe øverst på skjermen (der historiene vises).
  3. Trykk og hold Stories-boblen i et par sekunder.
  4. Velg “Demp” fra de to alternativene som vises.

Bilde - Slik demper du historiene om en kontakt på Instagram

Med disse enkle og veldig raske trinnene ville vi allerede ha tauset kontakten vi ønsket. Vi kan gjøre det med alle historiene vi ønsker.

De beste memene fra VM-finalen 2018 i Russland

Den eneste måten å demp historiene noen følger disse trinnene som vi har vist deg. Det kan ikke gjøres fra profilen din, ikke en gang vi ser historien, eller noe sånt. Det andre alternativet som Instagram tillater oss er dempeprofiler , men vi vil ikke se noen publisering av den.

Bilde - Slik demper du historiene om en kontakt på Instagram

Det er sant at der mange profiler med dårlig praksis, siden alle deres følgere (eller de aller fleste) kommer for sine faste publikasjoner, enten det er mote, mat, sport, kjæledyr, fotografering, etc. men så sniker de vanligvis i reklamene sine i profilhistoriene, konkurranser med tvilsom opprinnelse, og Spam diverse mot andre produkter, egne kontoer eller de som har sponset deg.

Nå som du vet hvordan du demper Instagram Stories, trenger du bare å implementere trinnene, og så vil du ikke se uønsket innhold fra noen av kontaktene dine.

Hvem er +81435102539?

Hva synes du om tilpasningsalternativene som Instagram tillater? Hva er ditt sosiale sosiale nettverk? Visste du hvordan du kan dempe historier og profiler?