contadores Saltar al contenido

Slik endrer du automatisk bakgrunnsbilde på iPhone hver dag takket være iOS 13

iPhone med iOS 13

Med iOS 13 kommer et stort antall nyheter, og blant dem har vi en ny applikasjon som er mye kraftigere snarveier som vil tillate oss å automatisere et stort antall oppgaver. Mellom dem kan vi automatisere å endre bakgrunnsbilde på vår iPhone eller iPad.

Dette er en funksjon som mange har ventet på i iOS, men som Apple ikke har tatt med for øyeblikket, til tross for at det er et alternativ som har vært i macOS i flere år. At bakgrunnsbildet endres automatisk på vår iPhone eller iPad det var ikke mulig før nåOg alt takket være den nye snarvei-applikasjonen som kommer forhåndsinstallert på alle enheter med iOS 13 og iPadOS.

Endre bakgrunnen til iPhone-en din automatisk

Kurs dette alternativet Det er bare tilgjengelig hvis du har iOS 13 eller iPadOS installert på iPhone eller iPad, Det er en ganske enkel prosess, så vi anbefaler deg å installere betaen etter denne opplæringen. Når du har installert iOS 13 eller iPadOS beta, kan du automatisk endre bakgrunnen på iPhone eller iPad.

iPhone og iPad med iOS 13

Snarveien som vi har opprettet Velg bilder fra et kjent nettsted med bakgrunnsbilder som du sikkert liker, selv om du kan velge nettstedet du foretrekker. Misligholde vil endre bakgrunnen på låseskjermen og startskjermenHvis du vil endre denne innstillingen, kan du redigere den i selve snarveien. Ved å trykke på de 3 punktene kan du redigere disse parametrene.

Kollegene våre på iPhoneHacks har funnet en måte å gjøre det på lag en snarvei som bruker dine egne bilder, må du bare velge albumet du vil bruke det, selv om denne snarveien ber deg om hvilken skjerm du vil endre bakgrunnen, og den er mindre “automatisk”.

Det første du bør gjøre er tillater nedlasting av snarveierDet er en funksjon som Apple har implementert for personvern. For dette går vi til Innstillinger> Snarveier og aktiver Tillat upålitelige snarveier. Nå kan du last ned denne snarveien på din iPhone eller iPad som vil sette et tilfeldig bakgrunn på enheten din.

Last ned snarveier av tilfeldige bakgrunnsbilder Last ned snarveier til tilfeldige bakgrunnsbilder til bildene dine

Når du er lastet ned og installert, går du opp til Automasjon-delen av snarveier-appen og klikk på Opprett personlig automatisering. Hvis du vil at bakgrunnen skal endres på et bestemt tidspunkt, velg Tid på dagen og velg klokkeslett som du ønsker at bakgrunnen skal endres og ukedagene og klikk Neste.

snarveier for automatisering ios 13
Nå må du legge til den nedlastede snarveien, for dette, følg disse trinnene:

  • trykk på knappen Legg til handling.
  • Klikk på Apps og deretter inn snarveier.
  • Nå må du klikke på Kjør snarvei.
  • I boksen som har dukket opp klikk på ordet snarvei.
  • Velg den tidligere nedlastede snarveien: Tilfeldige bakgrunner.
  • Klikk på Neste og deretter Ok.

snarveier for automatisering av bilder ios 13

På det tidspunktet og dagene du har valgt, vil denne snarveien bli kjørt, noe som vil endre tapetet ditt tilfeldig.. Hvis du ikke liker bakgrunnen som har dukket opp, kan du alltid klikke på snarveien igjen, og den vil endres øyeblikkelig, og hvis du vil at den skal endres flere ganger om dagen, må du bare lage en annen automatisering til andre nå annerledes.